Bagte quesadillas med chorizo og cheddar Bagte quesadillas med chorizo og cheddar Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på bagte quesadillas med chorizo og cheddar. En smagfuld mexicansk pandekage, som vi har fyldt med snasket fyld og bagt i ovnen. Ingrediensliste Quesadillas 4 stk. tortillapandekager 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 60 g. chorizo 100 g. majs på dåse 100 g. kidneybønner på dåse 1 stk. rød peberfrugt 200 g. cheddar 20 g. jalapenos 0,5 stk. frisk chili salt 1 tsk. paprika Pico de gallo 2 stk. tomat 0,5 stk. rødløg 0,25 bundt frisk koriander salt/peber Andet 100 g. creme fraiche 1 stk. avocado Fremgangsmåde Quesadillas Riv cheddarost på et rivejern. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær chorizo i tynde skiver. Hak jalapenos, chili og peberfrugt i små tern. Dræn kidneybønner. Kom rapsolie på en pande. Opvarm den og tilsæt finthakket chorizo, jalapenos, majs, kidneybønner og peberfrugt. Lad det stege i 5-7 minutter og tilsæt salt, lidt chili og paprika. Tilsæt revet cheddar og fjern panden fra varmen. Rør godt rundt. Gør en bageplade med bagepapir klar. Læg fyld på halvdelen af en tortilla og dæk den anden halvdel over. Gentag ved de andre tortillas. Bages i ovnen i 10 minutter. Imens laves pico de gallo. Pico de gallo Hak tomater, rødløg og koriander fint (du kan også bruge persille). Bland det hele sammen i en skål med lidt salt og peber. Når dine quesadillas er færdige afkøler de et par minutter. Herefter skæres de over i kvarte og anrettes med pico de gallo, creme fraiche og avocado. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Kerrygold Opskrift på bagte quesadillas med chorizo og cheddar Her får du opskriften på lækre, bagte quesadillas med chorizo og cheddar. Normalt laver man en quesadilla på panden, men har du prøvet at bage dem? Det er super nemt og du får stadig en sprød quesadilla og så kan du samtidig lave mange på samme tid. Som fyld har vi lavet en blanding af chorizo, peberfrugt, majs, bønner, jalapeños og selvfølgelig masser af cheddarost. Til quesadillas er det vigtigt, at man bruger en god ost, som smelter godt og som komplimenterer fyldet. Vi har brugt mature cheddarosten fra Kerrygold, som smelter helt perfekt og som har en cremet smag. LÆS OGSÅ: Mexicansk lasagne Mexicanske quesadillas Til at lave disse quesadillas bruger man tortillapandekager. Vi har brugt helt almindelige hvide pandekager, men du kan også sagtens bruge fuldkornsudgaven, hvis du er mere til den. Server de sprøde, fyldte pandekager med pico de gallo, creme fraiche, salsa og guacamole. Det er virkelig lækkert som aftensmad både i hverdagen, men også i weekenden, hvis det skal være ekstra godt og lidt ekstra snasket. Mexicansk mad og andre opskrifter Vi elsker det mexicanske køkken! Man kan lave så mange nemme og lækre retter, som altid er fyldt med masser af smag. De her quesadillas er én af vores absolut yndlings retter og så elsker vi tricket med at bage dem i stedet for at stege dem på panden. Det gør nemlig, at de også er super nemme og hurtige at lave. En perfekt hverdagsret, som bare smager helt fantastisk. Hvis du vil have flere opskrifter på mexicansk mad, så kan du tjekke vores mexicanske opskrifter ud lige her. Følg også med på de sociale medier Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.