Proteinpølsehorn

Sunde proteinpølsehorn – Kun 5 ingredienser

Proteinpølsehorn

Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de bedste sunde proteinpølsehorn med højt proteinindhold. De er perfekte hvis man spiser efter sense principperne, prøver at leve sundere eller blot vil have et sundt alternativ til almindelige pølsehorn. Hvis du føler, at dejen er for tynd, så tilsætter du blot lidt mere havregryn.

Ingrediensliste

 • 250 g. havregryn
 • 350 g. hytteost
 • 4 æg
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. salt
 • 10 pølser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Alle ingredienserne, undtagen pølserne, hældes op i en skål. Herefter bruges en stavblender indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.
2. En bageplade gøres klar med bagepapir. Herefter lægges først en lille klat dej, hvorefter pølsen placeres ovenpå. Læg dej ovenpå pølsen igen og brug hænderne til at forme et pølsehorn.
3. Sådan fortsættes, indtil alt dejen er brugt.
4. Pølsehornene bages i ca. 25-30 min.
5. Lad dem afkøle på en bagerist.
6. Opbevares i en frysepose i køleskabet.

Bedøm denne ret

Opskrift på sunde proteinpølsehorn

Sunde proteinpølsehorn på kun 5 ingredienser. Den her opskrift på proteinrige pølsehorn er så gode og nemme at lave. De består kun af 5 simple ingredienser, som alle kan købes i et almindeligt supermarked. Det er nemlig én ting vi vægter højt, når vi udvikler sunde opskrifter.

De her pølsehorn er det rene protein mad. De er perfekte, hvis du prøver at spise sundere og gerne vil have et sundt alternativ til de almindelige pølsehorn. De er nemme at lave og tager under 30 minutter at lave, hvilket jo er perfekt, hvis man har en travl hverdag.

LÆS OGSÅ: Grove pølsehorn fyldt med kerner 

Vi laver dem ofte, så de kan bruges til madpakken. De er nemlig super fine at have med i skole eller på arbejde og man gerne vil have en sund og mættende frokost. Vi laver dem altid med kyllingepølser, da vi synes, at de smager bedst.

Glutenfrie pølsehorn

Det her er de bedste glutenfrie pølsehorn! Vi har fået så mange positive kommentarer over dem. Havregryn er naturligt glutenfri, men da de produceres samme sted som almindelig mel, så kan der være spor af gluten. Så hvis du er glutenintolerant, så køb glutenfrie havregryn.

Kan man bruge andet end hytteost?

Vi har ikke selv prøvet at lave dem med andet end hytteost. Vi har hørt fra nogle læsere, at man kan bruge neutral skyr, men som sagt har vi ikke prøvet det. Og vi vil ikke anbefale noget, som vi ikke selv har prøvet.

Men hvis det er fordi, du ikke bryder dig om hytteost, så frygt ikke. Man kan slet ikke smage det, når det bliver blandet med de andre ingredienser. Hytteosten bidrager bare til at gøre pølsehornene til proteinholdig mad.

Kan de laves glutenfri?

Hvis du gerne vil lave de her sunde proteinpølsehorn glutenfri, så kan du blot udskifte havregryn med glutenfri havregryn. Vi har desværre ikke eksperimenteret med glutenfrit mel, men vi lover, at vi nok skal få det testet på et tidspunkt.

Men det her er den bedste opskrift på sunde pølsehorn med havregryn og kyllingepølser. Det tør vi i hvert fald godt at sige.

Følg endelig også med på vores Facebookside, hvor vi også deler ud af sunde og proteinrige opskrifter.

Tags anvendt i denne opskrift

Glutenfri Efterår Forår Sommer Vinter

Kommentarer

    1. Hej Pia,

     Hvordan var dejen, da du formede dem? Den skal nemlig være ret fast. Mit bud er, at du har brugt en hytteost, som har været meget vandet eller har brugt for store æg, så der har skulle være tilsat lidt mere havregryn.

     Kh

  1. Hej Isabella

   Nej, det udregner vi desværre ikke. Du kan indtaste alle ingredienserne i en af de der apps, som kan udregne det 🙂

   Knus

 1. Hej kan i ikke skrive hvor mange proteiner der er i jeres mad pr 100 gram eller kcal ??
  Mvh Cathrine

  1. Hej Cathrine
   Det ville vi gerne. Men det kræver lang tid at udregne på alle vores opskrifter og det har vi desværre ikke tiden til i øjeblikket. Det vil komme på et tidspunkt 🙂
   Kh

 2. Hej alle sammen.

  Lige til jer der ønsker en ernærings beregning så har jeg lavet en til jer.

  Lavet på
  hytteost: 1,5 % fra Cheasy
  Kyllingepølser fra Rema 1000
  Ellers andet andet som opskrift.

  Pr. 100g
  Kcal: 210
  kulhydrat: 15,8 – protein: 11,5 – fedt: 9,1

  CATHRINE NYANDER håber det kan bruges 🙂

  Med venlig hilsen

  Peter Fæster

 3. Smager så godt.. Har dog også puttet en stor håndfuld spinat og erstattet 2 af æggene med 2 bægre æggehvide 😊

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag