Bananbrød med karamel Bananbrød med karamel Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 10 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på et svampet bananbrød med karamel, banan og kakaonibs. Ligesom man får det serveret på cafeer. Ingrediensliste Bananbrød 5 stk. banan 275 g. hvedemel 1 tsk. natron 120 g. brun farin 1 knivspids salt 1 tsk. vaniljesukker 120 g. smør 2 stk. æg Topping 0,5 ds. Dulche de leche 2 stk. banan 2 spsk. kakaonibs Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Opvarm ovnen til 180 grader almindelig ovn. Bland hvedemel, natron og salt. Kom smør i en skål og pisk det med brun farin og vaniljesukker med en elpisker. Tilsæt æg og pisk luftigt. Mos bananerne og pisk dem i æggeblandingen. Sigt melblandingen i og vend det hele godt sammen. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Bages i den forvarmede ovn i ca. 1 time. Tjek om det er færdigt ved at stikke en kødnål eller lignende ned i kagen. Hvis den kommer op uden ubagt dej, så er den færdig. Lad bananbrødet køle en smule af. Skær banan i skiver. Skær banabrødet i skiver. Pynt med karamel, bananskiver og top med kakaonibs. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bananbrød med karamel Her får du en opskrift på bananbrød med karamel, banan og kakaonibs. Præcis som man får det serveret på forskellige cafeer i København. Det er simpelthen én af de lækreste måder at få serveret sådan et bananbrød på. Perfekt til eftermiddagskaffen eller som en dessert. Vi har bagt det bedste banan brød, som er toppet med dulce de leche, skiver af banan og et drys kakaonibs. Det er den lækreste kombination, som vi første gang smagte på en café i København. Så hvis du lige står og skal have eftermiddagsgæster eller holde brunch i nærmeste fremtid, så kan vi helt klart anbefale at servere det her. Det vil uden tvivl falde på et tørt sted hos rigtig mange. Den der kombination af banan, karamel og chokolade. Den slår altså aldrig fejl. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på brunch-ideer her Bananbrød med toppings Alt bliver bedre med masser af toppings. Og det her bananbrød med toppings er ingen undtagelse. Det bliver sådan en luksus omgang banankage, som bare smager af et stykke mere. Vi skærer en god tyk skive af banankagen og så toppes den ellers med karamel, bananskiver og kakaonibs. Og hvad er kakaonibs spørger du måske? Det er de her små nibs af rå kakao, som ikke er sødet. De giver sådan et godt crunch uden at bidrage med en hel masse sødme som almindelig chokolade gør. Vi har også fået det serveret med citrontimian ovenpå og det er altså også superlækkert. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.