Banankage i kop

Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

7 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og hurtig banankage i kop med chokolade. En kage med banan, som kan laves på under 10 minutter.

Ingrediensliste

 • 1 spsk. smør
 • 1,5 spsk. mælk
 • 1 stk. æg
 • 0,5 tsk vaniljesukker
 • 3,5 spsk. hvedemel
 • 1 spsk. sukker
 • 0,5 tsk. bagepulver
 • 0,5 stk. banan
 • 15 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Smelt smørret i mikroovnen. Det tager 10-20 sekunder.
 2. Bland alle ingredienser pånær banan i.
 3. Mos banan. Dette kan gøres direkte ned i dejen eller i en skål ved siden af.
 4. Rør det hele godt sammen og bag banankagen i mikroovnen i cirka 2 minutter. (Hold øje med kagen, ikke alle mikroovne er ens og kagen skal kun bages til den ikke er flydende i midten)
 5. Top kagen med mørk chokolade og lad det smelte før den serveres.
Bedøm denne ret

Opskrift på banankage i kop

Lav nemt en lækker og hurtig banankage i kop! Banankage er en klassiker og kan laves på et utal af forskellige måder. Vi har lavet en opskrift, som kun tager 7 minutter at lave. Ja, du læste rigtigt, 7 minutter I ALT. Lægger du inde med en banan, som er ved at være godt moden, men ikke lige ved hvad du skal bruge den til, for en banan er heller ikke helt nok til at lave en hel banankage. Så skal du prøve at lave denne opskrift. Der skal bruges en banan til to portioner. Du bestemmer selv om du spiser begge portioner eller om du vil dele med en anden. Kagen er simpel og hurtig at lave. Du behøver ikke engang en vægt eller målebæger for at lave banakage i kop, da alt måles med bestik. Vores kage i kop med banan fik 2 minutter i mikroovnen ved fuld effekt. Så du kan ikke engang bruge undskyldningen “Jeg har ikke tid”.

Den er perfekt til lige at tage sukkertrangen, hvis du har brug for noget sødt, men hverken har tid eller overskud til at bage en hel kage. Problemet med en hel banankage er også, at man jo ofte skal lave en ret stor portion. Og bor man alene, så er det ofte alt for meget at lave. Så her passer den her udgave i kop altså helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på kager i kop

banankage i kop

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar