Bananpandekager til baby

Bananpandekager til baby
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sunde bananpandekager til baby. De er gode fra baby er 6 mdr. og især hvis du kører BLW. De er gode som en snack.

Ingrediensliste

  • 1 stk. banan
  • 1 stk. æg
  • 0,5 dl. havregryn

Fremgangsmåde

  1. Banan, æg og havregryn blendes sammen med en stavblender, i en blender, foodprocessor eller lignende.
  2. Lad dejen stå og trække i 5-10 minutter, så den får lov at samle sig. Det gør også, at den bliver lidt tykkere. Hvis den virker lidt for tynd, så kan du tilsætte lidt ekstra havregryn. Du kan også tilsætte lidt kanel (vær opmærksom på at tilføje rigtig kanel) eller vaniljepulver.
  3. Lidt fedtstof varmes op på en pande ved middel varme. Herefter laves små pandekager. Steg ca. 40-60 sek. på hver side.
  4. Som pandekagerne bliver færdige, så lægges de på en tallerken.
  5. Dæk den evt til med staniol, så de holder varmen.
  6. Serveres med det samme, gemmes på køl eller fryses ned.
Bedøm denne ret

Opskrift på bananpandekager til baby

Lav lækre og nemme bananpandekager til din baby. De her mættende og bløde pandekager med banan er nemlig perfekte til din baby! Jeg introducerede dem for Viggo, da han rundede de 6 måneder. Vi har nemlig kørt en blanding af BLW og grød/mos. Nu her, hvor han er næsten 9 måneder, så ryger de her pandekager lige ned. Han elsker at sidde med mad selv, så derfor har hele den her kombination fungeret rigtig godt.

Disse bananpandekager er lavet på kun 3 ingredienser, nemlig æg, banan og havregryn. De 3 ingredienser blendes sammen i en blender eller med en stavblender. Jeg kan virkelig anbefale dig, at anskaffe dig en stavblender, hvis du ikke har det. Den er bare genial, når man skal lave mad til baby.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle babymadsopskrifter

Bananpandekager til baby

Pandekager med banan til BLW

Det vigtigste ved de her pandekager er, at man husker lige at lade dejen stå og trække lidt. Så får havregrynene nemlig lov til lige at gøre dejen lidt tykkere. Så får du de fineste små buttede pandekager, som passer perfekt til en babyhånd. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor store du vil lave dem, men ud af én portion, der får vi ca. 8-10 pandekager.

Vi laver også gerne en stor portion og så opbevares de i en lufttæt beholder i køleskabet eller så fryses de ned. Jeg har oplevet, at det er genialt at have sådan nogle på køl, hvis Viggo pludselig bliver lidt pylret og sulten. Så kan han lige få såden en bananpandekage imens jeg gør et rigtigt måltid klar til ham.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Kan man erstatte banan med andre frugter? Uden at skal tilføje andre ingredienser.
    Og kan man fjerne bananen og kunne bruge havregryn og æg, eller vil det så mere blive æggekage agtigt?

Skriv en kommentar