Blomkål i airfryer

Blomkål i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på blomkål i airfryer. Lav nemt det lækreste tilbehør til aftensmaden ud af blomkål. Det smager så godt.

Ingrediensliste

  • 300 g. blomkål
  • 1 stk. æg
  • 50 g. pankorasp
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skær blomkål i mindre stykker.
  2. Bland pankorasp, paprika, løgpulver og salt sammen i en lille skål.
  3. Pisk æg med en gaffel i en anden lille skål.
  4. Vend blomkålen i æg og derefter i pankoraspblandingen.
  5. Læg dem i airfryeren og spray med olie.
  6. Bages ved 200 grader i 20 minutter. Ryst kurven undervejs.
Bedøm denne ret

Opskrift på blomkål i airfryer

Lav den lækreste omgang blomkål i airfryer! Det her er en af de måder, som vi bedst kan lide blomkål på. Du får nemlig sprøde blomkålsbuketter, som på ingen måde er kedelige. Hvis man lige mangler noget hurtigt og nemt tilbehør, så kunne det her være en god idé. Vi forsøger ofte at servere noget grønt til aftensmaden. Det kunne være en salat eller blot noget simpelt som sådan en portion sprøde blomkål her. De her sprøde blomkål er nemlig noget, som alle mand herhjemme elsker. Får man lige en god dyppelse til, så vil vi næsten vædde med, at det er noget, som alle kan lide.

Man kan også bruge dem som fyld i en salat, hvis man gerne vil lave noget uden kød. Ellers smager de også godt som fyld i pitabrød eller wraps. Vi har valgt at holde krydringen simpel og derfor blot brugt paprika og løgpulver. Vil man spice det yderligere op, så kunne man tilføje stødt spidskommen, cayenne eller chiliflager. Kun fantasien sætter grænser!

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Blomkål i airfryer

Paneret blomkål i airfryer

Det er så nemt at lave paneret blomkål i airfryer og det kan gøres med minimalt fedtstof. Blomkålen skæres ud i små buketter, som vendes i sammenpisket æg og herefter i en pankoraspblanding med krydderier i. Så sprayes de med lidt olie og bages i airfryer. Det giver simpelthen den bedste form for paneret blomkål og smager helt fantastisk.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar