Blomkålsdahl Blomkålsdahl Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på den lækreste blomkålsdahl, som er indisk dahl med blomkål. Den er lavet med gulerødder, blomkål, kokosmælk og røde linser. Ingrediensliste 2 stk. løg 3 fed hvidløg 250 g. gulerod 3 tsk. karry 1 tsk. chiliflager 1 tsk. stødt spidskommen 200 g. røde linser 4 dl. vand 400 ml. kokosmælk 200 g. blomkål salt/peber Tilbehør 2 stk. naanbrød 60 g. creme fraiche 0,25 bundt frisk persille 180 g. brune ris Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i små tern. Hak blomkål fint og sæt til side. Varm en gryde op med 2-3 spsk. olie. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse et par minutter. Tilsæt herefter gulerødder og vend det godt rundt. Tilsæt krydderierne. Vend dem godt rundt, så de kan blive “brændt” en smule af. Tilsæt herefter røde linser (tørrede linser og ikke dem fra dåse), vand og kokosmælk. Vend det hele godt rundt. Lad det stå og simre i ca. 10 minutter (rør jævnligt), indtil det begynder at tykne. Imens det simrer, så kan du passende koge de brune ris. Tilsæt blomkål. Lad det hele simre yderligere 5-10 minutter, indtil det har konsistens som en gryderet. Smag til med salt og peber. Server med kogte brune ris, naanbrød og evt. creme fraiche eller soyayoghurt. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på en lækker vegetarisk blomkålsdahl Opskrift på den lækreste og nemmeste blomkålsdahl. Dahl lavet på røde linser, kokosmælk, blomkål og gulerødder. Det er en lækker vegetarret og én af vores favoritter, når vi skal have aftensmad uden kød. Vi serverer gerne vores blomkålsdahl med brune ris, en klat creme fraiche eller soyayoghurt (hvis det skal være vegansk), naanbrød og lidt frisk persille. Det er simpelt, billigt og så smager det SÅ godt! LÆS OGSÅ: Vegetarbolognese Dahl med blomkål Dahl eller daal – hvad end du kalder det, så er det bare en skøn indisk ret. Til denne har vi tilsat blomkål, som giver god fylde til retten. Blomkål har en meget mild smag, så du smager det ikke i retten, da retten er fyldt med en masse gode krydderier. Vegetar aftensmad Vi tager gerne et par dage om ugen, hvor den står på vegetarisk aftensmad. Vegetaraftensmad behøves nemlig slet ikke at være kedeligt og man behøver på ingen måde at gå på kompromis med smagen. Mange tror, at vegetarisk mad er salat og at man ikke bliver mæt. Hvis du har en ven eller veninde, som går i den tro, så skal du servere denne. Så er vi sikre på, at de nok skal ændre mening. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Det var en virkelig skøn opskrift. Mums. Indtil videre er jeg aldrig gået galt i byen ved at lave jeres opskrifter. Tusind tak for fantastisk mad ? Svar