Bønnesalat med bacon og rødløg

Bønnesalat med bacon og rødløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Lækker og nem opskrift på bønnesalat med bacon, rødløg og cherrytomater. En god salat med bønner, som består af få ingredienser.

Ingrediensliste

  • 150 g. bacon i tern
  • 400 g. grønne bønner
  • 1 stk. rødløg
  • 200 g. cherrytomater
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre bønnerne klar. Vi plejer lige at skære enderne af. Skyl dem godt og sæt til side.
  2. Varm en pande op uden fedtstof.
  3. Når panden er varm, så tilsættes bacontern. Lad dem stege og rør jævnligt til baconen er sprød og gylden. Tag den herefter fra på en tallerken med et stykke køkkenrulle på.
  4. Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt evt. lidt ekstra olie, hvis der ikke er så meget fedtstof på panden.
  5. Tilsæt bønnerne. Lad dem sautere et par minutter. De må nemlig gerne beholde lidt bid. Krydr med lidt salt og peber. Tag herefter bønnerne fra og anret i et fad eller på en tallerken.
  6. Halver cherrytomater og skær rødløg ud i små tern.
  7. Fordel cherrytomater, rødløg og bacon ovenpå bønnerne.
  8. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på bønnesalat med bacon og rødløg

En simpel og lækker bønnesalat med sprød bacon, rødløg og cherrytomater. Mangler du lige en hurtig idé til noget nemt tilbehør, så kunne denne her bønnesalat være et godt bud. Nogle gange behøves det ikke at kræve det store at lave noget lækkert tilbehør. Den her salat med friske grønne bønner laver vi ofte som tilbehør til et godt stykke rødt kød eller til en gryderet. Bønnerne bliver tilberedt, så de stadig har noget bid. Kombineret med sprød, saltet bacon, cherrytomater og frisk rødløg, så har du altså alletiders grønne salat.

Vi kan vel godt blive enige om, at alt med bacon jo bare er så lækkert. Og lige netop på den her salat, der er den sprøde bacon lige prikken over i’et. Vi steger først bacon på en tør pande. Herefter tages den af og så steges bønnerne kort i baconfedtet, så de også får smag derfra. Det er en lynhurtig salat, som vi også er sikre på vil blive en favorit hos dig.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på bønnesalater her

Bønnesalat med bacon og rødløg

Salat med bønner og bacon

Kombinationen af bønner og bacon i salat er simpelthen så lækker. Selvom det er en salat, som består af få ingredienser, så er det på ingen måde en kedelig salat. Og så har vi jo piftet den op med frisk rødløg og små cherrytomater. Du kan dog også sagtens tilføje andre grøntsager, hvis du synes. Måske du vil lave en salat med forskellige bønner og bacon. Det kan i den grad også anbefales!

Kan jeg bruge frosne grønne bønner?

Ja, du kan sagtens bruge frosne grønne bønner. Så ville vi bare tage dem direkte fra frost og komme dem på panden efter bacon er stegt på samme måde, som vi gør det med friske bønner. De skal dog nok lige have lidt længere tid.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar