Jordbærsalat med avocado og fetaost

Jordbærsalat med avocado og fetaost
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den bedste jordbærsalat med avocado, fetaost og ristede pinjekerner. En god og nem salat med jordbær og avocado.

Ingrediensliste

 • 500 g. jordbær
 • 80 g. blandet salat
 • 2 stk. avocado
 • 100 g. fetaost
 • 30 g. pinjekerner
 • 2 spsk. olivenolie
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Opvarm en tør pande. Rist kort pinjekernerne til de begynder at få farve. Kom dem over på en tallerken.
 2. Anret salat på en tallerken eller i et fad.
 3. Rens jordbær. Skær toppen af og halver. Skær avocado i tynde skiver.
 4. Fordel jordbær og avocado rundt omkring i spinaten. Du kan også komme noget under spinaten for at få det fordelt godt.
 5. Top med smuldret feta og de ristede pinjekerner.
 6. Hæld olivenolie udover og top med salt og peber.
 7. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærsalat med avocado og fetaost

Den smukkeste og lækreste jordbærsalat med avocado, fetaost og ristede pinjekerner. Vi spiser også med øjnene og denne her salat vil helt sikkert få mundvandet til at løbe i vand. Det er den ultimative kombination af en jordbærsalat og en avocadosalat. Den er toppet med smuldret feta og ristede pinjekerner, hvilket lige er prikken over i’et.

Server den til et stykke godt kød, grillmad eller blot som den er. Det er sådan en salat, som bare smager godt til alt. Du har det friske og søde fra bærrene, cremethed fra avocado, det salte fra fetaost og det sprøde fra pinjekernerne. Du har alle de rigtige elementer, som giver en god salat.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på jordbærsalater

Jordbærsalat med avocado og fetaost

Salat med jordbær og avocado

Det er en rigtig god sommersalat med jordbær og avocado. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at den kun bliver endnu bedre, hvis den laves med søde, danske jordbær. Er I ikke enige? De bedste jordbær er altså dem fra Danmark. De har sådan en god sødme. Du kan også tilføje andre bær til salaten. Hindbær eller brombær vil også være rigtig lækkert. Så bliver det sådan et godt mix af forskellige bær.

Jordbærsalat med avocado og fetaost

Jordbærsalat med grillmad

Som sagt, så vil den her jordbærsalat gøre sig ualmindeligt godt til grillmad også. Det er i hvert fald en salat, som skriger af sol og sommer. Hvis du mangler inspiration til grillmaden, så kan du tjekke vores kategori med grillmad ud lige her. Grillmad er noget af det bedste og ofte mangler man også inspiration til hvad for noget tilbehør man kan lave dertil.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar