Bowl med marineret laks i airfryer

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Her får du opskriften på en lækker bowl med marineret laks i airfryer med masser af grøntsager. Lav den lækreste laks i airfryer på kun 12 minutter.

Ingrediensliste

 • Marineret laks i airfryer

 • 250 g. laksefilet
 • 1 fed hvidløg
 • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 1 spsk. sojasauce
 • 1 tsk. paprika
 • 1 tsk. chiliflager
 • 1 spsk. sesamfrø
 • Andet

 • 80 g. bulgur
 • 50 g. blandet salat
 • 1 stk. mango
 • 75 g. sukkerærter
 • 100 g. cherrytomater
 • 1 stk. avocado
 • 0,25 bundt forårsløg
 • 4 spsk. sweet chilisauce

Fremgangsmåde

 1. Kog bulgur efter pakkens anvisning. Når det er kogt færdigt, så sættes det til side til afkøling.
 2. Nu til marinaden til laksen. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Bland hvidløg med olie, sojasauce, paprika og chiliflager.
 3. Fordel marinaden over laksefileterne.
 4. Kom et stykke staniol i bunden af din airfryer. Placer laksen ovenpå.
 5. Giv laksen 12 minutter 180 grader. Du behøves ikke at forvarme din airfryer inden.
 6. Imens laksen tilberedes, så snittes grøntsagerne.
 7. Skyl salat. Halver cherrytomater og sukkerærter. Skær avocado i skiver. Skær mango i tern. Snit forårsløg fint.
 8. Kom salat i bunden af en dyb skål. Top med kogt bulgur, mango, cherrytomater, sukkerærter og avocado. Top med den færdige laks. Drys med lidt sesamfrø og forårsløg.
 9. Skær lime i både og kom en båd af lime samt sweet chilisauce over din bowl.
 10. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Cosori

Opskrift på bowl med marineret laks i airfryer

Den lækreste bowl med marineret laks i airfryer! Det her er uden tvivl vores nye go-to måde at lave laks på. 12 minutter i vores airfryer fra Cosori og så har du den lækreste laks. Siden vi sidst delte en opskrift i samarbejde med Cosori, så har vi fået et par spørgsmål om en airfryer kan betale sig. Det synes vi i den grad, at den kan! Her har vi tilberedt marineret laks, som er lavet på 12 minutter. I forhold til at lave laks i ovnen, så går det meget hurtigere i airfryer. Samtidig bruger man ikke lige så meget strøm, da man ikke skal til at varme en hel ovn op. Det synes vi er mega smart og så får du samtidig sprød og perfekt tilberedt laks med masser af smag.

Laksen er lavet som en del af en bowl med forskellige grøntsager og bulgur. Bowls er en af vores favoritter, når det skal være nemt og hvor der gerne må skrues godt op for grøntsagerne. Her har vi brugt sukkerærter, mango, cherrytomater og avocado. Der er desuden en bund af bulgur og blandet salat. Top det hele med lidt sweet chilisauce og frisk limesaft, så har du en mættende og sund aftensmad eller frokost.

LÆS OGSÅ: Sprød nachosburger

Bowl med marineret laks i airfryer

Hvorfor skal jeg købe en airfryer?

Da vi sidste gang delte en opskrift med brug af en airfryer, blev vi spurgt om, hvorfor man skal investere i en. En airfryer er genial, hvis du skal lave mindre portioner. Den er derfor specielt genial, hvis du er én person eller to personer, da man på den måde ikke skal til at varme en hel ovn op. I den her opskrift tager det kun 12 minutter at lave laksen i airfryeren fra start til slut. Havde vi skulle lave det i ovnen, så havde ovnen skulle køre i hvert fald i 30 minutter. Du sparer derfor også strøm ved at bruge en airfryer i stedet. Et kæmpe plus er desuden, at din laks bliver tilberedt til perfektion og så behøves man ikke at forvarme en airfryer inden.

Bowl med marineret laks i airfryer

Laks i airfryer

Nu har vi tilberedt den lækreste laks i airfryer. Det overraskede virkelig positivt og der er ingen tvivl om, at vi ikke kommer til at tilberede laks på en anden måde end sådan her. Desuden har vi også lavet sprøde fritter, bagte grøntsager, kylling og meget mere i vores airfryer. Den er simpelthen blevet uundværlig. Så hvis du har et specifikt ønske til en opskrift, så er du også velkommen til at skrive.

Bowl med marineret laks i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Fantastisk Lakseret, havde dog ikke Sesam, så brugte Blå birkes i steder, det var rigtig godt, og så med stegte grønsager ……mummms

Skriv en kommentar