Bradepandekage med æbler og kanel Bradepandekage med æbler og kanel Opskrift til 1224364860 personer Opskrift til 24 personer Forberedelsestid 25 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 55 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på en svampet bradepandekage med æbler og kanel. En stor æblekage i bradepande til mange med stykker af æble og kanel i.IngredienslisteKage 600 g. AMA Perfekt til bagning 650 g. sukker 6 tsk. vaniljesukker 6 tsk. bagepulver 8 stk. æg 200 g. creme fraiche 2 dl. mælk 600 g. hvedemelÆbletopping 4 stk. æble 50 g. sukker 1 spsk. stødt kanelLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTag AMA perfekt til bagning ud i god tid, så det kan blive blødt.Sukker, blødt AMA perfekt til bagning, vaniljesukker og bagepulver piskes sammen med en elpisker til det bliver lyst og luftigt. Det tager ca. 3-4 minutter.Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt.Vend forsigtigt creme fraiche og mælk i dejen. Pisk hvedemel i dejen.Kom bagepapir i en dyb bradepande (som følger med til ovnen). Kom dejen i.Nu til crumble-toppingen.Skyl æbler, halver og fjern kernehuset.Skær æbler i tern og kom i en skål sammen med stødt kanel og sukker. Vend godt rundt til kanelsukkeret er fordelt på æbletern.Fordel æbletern ovenpå bradepandekagen.Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 30 minutter. Du kan tjekke om den er færdig ved at stikke en kødnål, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke kommer ubagt dej med op, så er den færdig.Tag kagen ud og lad den køle lidt af, inden den serveres.Lås skærmReklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMAOpskrift på bradepandekage med æbler og kanelDu er nødt til at prøve den her bradepandekage med æbler og kanel, hvis du er vild med kager med æble! Det er altså blevet en ny efterårsfavorit, da den bare er så svampet og har en god krydret smag. Vi har bagt den med AMA perfekt til bagning, som egner sig helt perfekt til bradepandekager som denne. Men også bare generelt til kager. Det gør kagen ekstra svampet og vi håber, at du kan fornemme ud fra billedet hvor lækker den er i konsistensen.Vi skulle til et arrangement, hvor vi havde den med og den var bare et kæmpe hit. Den kan serveres som den er, men er også lækker at servere med en klat creme fraiche, flødeskum eller en kugle vaniljeis til. Det er nemlig en kage, som sagtens kan bruges som en eftermiddagskage. Men som også nemt kan piftes op, så den kan bruges som dessert med is til.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med æble her Stor æblekage i bradepandeDet er en stor æblekage i bradepande. Det er så nemt med bradepandekager og vi kan også forstå på jer, at I er vilde med dem. Bradepandekager er geniale at tage med og især hvis man skal bage til mange. Så næste gang du skal bage til mange, så kan vi altså kun anbefale den her store æblekage med æblestykker og kanel. Det er en oplagt efterårskage og har man æbler i haven, så vil de være geniale at bruge i den her kage.Det er også en god grundopskrift til andre store bradepandekager med frugt i. Man kan nemlig sagtens bruge samme opskrift og så bytte æbler ud med hindbær, brombær eller pærer skåret i små stykker. Det er en god og nem bradepandekage, hvor alle kan være med.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej,Ja og det kommer også an på hvilken form man bruger – og hermed også hvor høj så kagen bliver 🙂KhSvar