Bradepandekage med græskar Bradepandekage med græskar Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 9 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 45 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en saftig bradepandekage med græskar. Den er super let at lave og så er den kun bedre på 2. dagen. En super ide til opskrift med græskar. Ingrediensliste 200 g. hokkaidogræskar (skrællet vægt) 2 stk. æg 200 g. sukker 1 dl. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. vaniljesukker 1 tsk. bagepulver 0,5 tsk. natron 1 tsk. stødt kanel 0,5 tsk. stødt ingefær 0,25 tsk. stødt muskatnød 120 g. hvedemel Frosting 100 g. smør 160 g. flormelis 100 g. naturel flødeost Fremgangsmåde Halver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej den angivne mængde af. Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel. Pisk æg, sukker og vaniljesukker med en elpisker, indtil det er lyst og luftigt. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Vend olie og de tørre ingredienser i dejen. Til sidst vendes most græskar i. Rør det hele godt ud. Smør en bradepande (18 x 18 cm) med smør eller fedtstof eller beklæd den med bagepapir. Hæld dejen over i formen. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25-35 minutter. Begynd at holde øje med den efter 20 minutter. Hvis du stikker en strikkepind eller tandstik ned i midten af kagen og den kommer op uden dej på er kagen færdigbagt. Tag kagen ud og lad den køle helt af. Tag smør til frosting ud i god tid. Pisk smør og flormelis sammen med en elpisker til der ingen klumper er. Tilsæt flødeost og pisk videre til du har en luftig frosting. Fordel frosting over kagen. Sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bradepandekage med græskar En super lækker og nem opskrift på bradepandekage med græskar. Det er en virkelig lækker og saftig kage, som er toppet med karamelfrosting. En rigtig efterårskage, som på mange måder minder om gulerodskage. Så hvis du mangler ideer til opskrifter med græskar, så er det denne du skal prøve. En super nem bradepandekage, som kun bliver bedre på 2. dagen. LÆS OGSÅ: Græskarkage med chokolade Græskarkage i bradepande Hvis du skal bage en stor græskarkage, så anbefaler vi at bage den i bradepande. Har lavet denne portion i en 18×18 cm form, som vi synes er hel genial, hvis du skal lave kage til 6-8 personer. Vi bruger den igen og igen. Du kan se den lige her: i samarbejde med PriceRunner Det er generelt nemmere at bage bradepandekager, hvis man skal bage kage til mange. Denne lækre græskarkage er en rigtig god tag-med kage. Vi har toppet den med en lækker ostecreme, men du kan også toppe den med almindelig glasur eller smeltet chokolade. Hvis du skal lave en stor bradepande, så anbefaler vi at du ganger opskriften med 3,5-4. I stedet for græskar, så kan du også sagtens bruge søde kartofler eller gulerødder. Vi elsker blot at udnytte, at græskar er i sæson lige nu. Og mange er faktisk slet ikke klar over, at man kan bage en lækker og saftig kage med græskar. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvor mange personer er opskriften til bradepandekage med græskar beregnet til? Jeg skal bruge en bradepande. Vh. Conny Svar
Den ser jo mummum ud 🤩 Vil du forklare hvad du i punkt 11 mener med: “ Vi bruger bare en færdigkøbt karamelsauce på flaske”. Synes ikke jeg kan se noget karamelsauce i ingredienserne. Eller mener du måske at du nogle gange bruger det som frosting i stedet for den det du har skrevet i opskriften? Tak for en livesaving for food craving side 👌 Svar
Hej Diana, Det er en fejl! Det er fordi vi førhen har haft karamelsauce i frostingen, men det har vi fjernet 🙂 Og tak for de søde ord, det er vi glade for at høre! Kh Svar