Græskarkage med ostecreme og chokolade Græskarkage med ostecreme og chokolade Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 10 personer Forberedelsestid 45 minutterTilberedningstid 1 timeSamlet tid 1 time og 45 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på den bedste græskarkage med vaniljecreme og chokolade på toppen. Det er den bedste måde at bruge hokkaido græskar på!IngredienslisteKage 400 g. hokkaidogræskar 3 stk. æg 300 g. sukker 2 dl. raps- eller solsikkeolie 2 tsk. vaniljesukker 1 tsk. natron 2 tsk. bagepulver 2 tsk. stødt kanel 0,5 tsk. stødt ingefær 0,5 tsk. stødt muskatnød 240 g. hvedemelCreme 50 g. smør 100 g. naturel flødeost 150 g. flormelis 1 tsk. vanilljesukkerChokoladeganache 1 dl. piskefløde 200 g. mørk chokoladeLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeHalver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej 400 g. af.Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel.Pisk æg, sukker og vaniljesukker, indtil du har en hvid og luftig masse.Bland alle de tørre ingredienser i en skål.Vend olie og de tørre ingredienser i dejen.Til sidst vendes most græskar i. Rør det hele godt ud.Smør en springform (Ø22) med smør eller fedtstof. Beklæd evt. bunden med bagepapir, så er den nem at få ud.Hæld dejen over i formen.Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 40-45 minutter.Tag kagen ud og lad den køle helt af.Del kagen på midten.Smør creme i midten og placer den øverste halvdel ovenpå.Fordel chokoladeganache over hele kagen.Sæt den på køl indtil servering.Den kan sagtens holde sig i køleskabet i 3-4 dage. Den er faktisk bedst på 2. dagen.CremeTag smør ud i god tid, så det kan blive blødt.Put alle ingredienserne op i en skål og pisk indtil du har en ensartet creme. Det kan godt være, at den virker lidt tynd til at starte med, men bare pisk igennem, så bliver den mere fast.Sæt på køl indtil brug.ChokoladeganacheHak chokolade groft.Varm fløde op i en gryde ved lav varme.Tilsæt chokolade. Rør det hele godt rundt, indtil du får en ensartet chokolade.Lås skærmOpskrift på græskarkage med ostecremeNem opskrift på den bedste græskarkage med cremet vaniljefyld og chokolade på toppen. Det her er virkelig den vildeste græskarkage vi nogensinde har smagt! Den er svampet, lækker og så er det bare en helt fantastisk kombination.Til opskriften har vi brugt hokkaidogræskar, så man kan vel godt kalde det en hokkaidokage. Men vi er også sikre på, at man sagtens kan bruge butternut squash eller en anden græskartype.LÆS OGSÅ: Hokkaidosuppe Den bedste græskarkage med ostecremeDet er uden tvivl den bedste kage med græskar vi nogensinde har smagt. Og så er det faktisk én af de kager, som er bedst på 2. dagen – på samme måde som med en gulerodskage. Den bliver kun endnu mere svampet, når den får lov til at stå i køleskabet. Husk dog lige at putte lidt husholdningsfilm eller noget over.Du kan også sagtens udelade cremen, hvis du ikke er til det. Vi synes blot, at den lige giver det sidste til kagen og så smager det bare super lækkert sammen med chokoladen. Du får virkelig en helt fantastisk kage, som uden tvivl vil falde i god jord hos familie eller gæster. Følg også med på de sociale medierDu kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Uhm…….den skal da vist prøves ? Går ud fra, at du først kommer ganachen over, når den skal bruges!Svar