Bradepandekage med græskar
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
45 minutterSamlet tid
1 timeBeskrivelse
Nem opskrift på en saftig bradepandekage med græskar. Den er super let at lave og så er den kun bedre på 2. dagen. En super ide til opskrift med græskar.
Ingrediensliste
- 200 g. hokkaidogræskar
- 2 æg
- 200 g. sukker
- 1 dl. raps- eller solsikkeolie
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. natron
- 1 tsk. stødt kanel
- 0,5 tsk. stødt ingefær
- 0,25 tsk. stødt muskatnød
- 120 g. hvedemel
-
Frosting
- 100 g. smør
- 100 g. naturel flødeost
- 160 g. flormelis
- 3 spsk. karamelsauce
Fremgangsmåde
- Halver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej 200 g. af.
- Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker, indtil du har en hvid og luftig masse.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Vend olie og de tørre ingredienser i dejen.
- Til sidst vendes most græskar i. Rør det hele godt ud.
- Smør en bradepande (23 x 23 cm) med smør eller fedtstof eller beklæd den med bagepapir.
- Hæld dejen over i formen.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.
- Tag kagen ud og lad den køle helt af.
- Tag smør til frosting ud i god tid. Put alle ingredienserne i en skål og pisk indtil du har en ensartet luftig creme. Vi bruger bare en færdigkøbt karamelsauce på flaske.
- Fordel frosting over kagen.
- Sæt på køl indtil servering.
Opskrift på bradepandekage med græskar
En super lækker og nem opskrift på bradepandekage med græskar. Det er en virkelig lækker og saftig kage, som er toppet med karamelfrosting. En rigtig efterårskage, som på mange måder minder om gulerodskage.
Så hvis du mangler ideer til opskrifter med græskar, så er det denne du skal prøve. En super nem bradepandekage, som kun bliver bedre på 2. dagen.
LÆS OGSÅ: Græskarkage med chokolade
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.