Bresaola med burrata og balsamico

Bresaola med burrata og balsamico
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker burrata forret, nemlig bresaola med burrata og balsamico. En nem kold forret, som kræver få ingredienser.

Ingrediensliste

  • 20 g. pinjekerner
  • 60 g. bresaola
  • 20 g. rucola
  • 100 g. cherrytomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt/peber
  • 2 stk. burrata
  • 3 spsk. balsamicoglace
  • 0,25 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Start med pinjekerner. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden og lad dem køle af.
  2. Find tallerkener frem. Placer de tynde skiver af bresaola på tallerkenen.
  3. Halver cherrytomater og vend dem sammen med lidt olivenolie, groft salt og friskkværnet peber i en skål.
  4. Dræn burrata og placer i midten på tallerkenen.
  5. Fordel rucola, cherrytomater og blade af frisk basilikum rundt om.
  6. Top med balsamicoglace og ristede pinjekerner.
  7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på bresaola med burrata og balsamico

Bresaola med burrata og balsamico samt små cherrytomater, som er vendt i lidt olivenolie, salt og peber. Det er altså opskriften på en nem og hurtig forret, frokost eller let aftensmad. Bresaola er lufttørret oksefilet og vi køber det bare i skiver. Så er det nemt og hurtigt at anrette det på en tallerken og toppe med de resterende ting. Udover bresaola, så er der rucola, små cherrytomater vendt i olivenolie, salt og peber, frisk basilikum, en stor og cremet burrata, ristede pinjekerner og balsamicoglace udover. Dét smager altså bare skønt og vi har slet ikke tal på hvor mange gange vi har serveret det henover sommeren. Server med noget godt brød til, evt. surdejsbrød og pisket smør, så har du den bedste og nemmeste ret.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på forretter

Bresaola med burrata og balsamico

Burrata forret

Vi har fået en del forespørgsler på en burrata forret. Altså hvor man laver en forret med burrata, hvor den ligesom er i centrum. Det er som om, at burrata-osten har fået et løft gennem de seneste år. Måske fordi man efterhånden kan købe den i alle supermarkeder. Men den smager altså også bare godt! Og hvis du ikke helt ved hvad burrata er, så kan man kalde det for storebroren til den klassiske bøfmozzarella eller den friske mozzarella. Men bare i en mere cremet udgave. Den er nemlig hård udenpå og så når man skærer den over, så vælter det ud med cremet ost. Den passer så godt til bresaola, som er den her lufttørrede okse. Det er bare en god og nem burrata forret, som smager af sol og sommer.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar