Brombærlikør

Brombærlikør
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

1 måned

Samlet tid

1 måned og en time

Beskrivelse

Lav din egen brombærlikør, som du kan bruge til desserter, drinks og meget mere. Den er super nem at lave og kræver få ingredienser.

Ingrediensliste

 • 300 g. brombær
 • 200 g. sukker
 • 1 stk. vaniljestang
 • 3 dl. vodka

Fremgangsmåde

 1. Skyl brombær og vend dem i sukker.
 2. Kom dem i en flaske der er ren og hvor der er plads til at komme brombærrene i.
 3. Kom dem i flasken.
 4. Halver vaniljestangen og læg den i flasken. Hæld vodka i og ryst flasken.
 5. Luk flasken tæt.
 6. Lad den trække i køleskabet i 2-3 uger.
 7. Filtrer eller si likøren. Hæld tilbage i flaske (skyl evt. med atamon inden).
 8. Stil den så i køleskabet og lad den trække yderligere end uge.
Bedøm denne ret

Opskrift på brombærlikør

Lav en lækker brombærlikør ud af efterårets farverige og lækre brombær. Måske du har været på brombærjagt eller måske er så heldig at have en brombærbusk i haven. Uanset hvad, hvis du mangler inspiration til opskrifter med brombær, så er du kommet til det rette sted. I dag deler vi derfor opskriften på en nem brombærlikør, som er lavet på lækre, store brombær og vodka. Likøren kan bruges til desserter, søde sager og drinks. Vi bruger den personligt selv oftest til drinks, da man kan lave sådan nogle lækre efterårsdrinks og cocktails med den.

Samtidig er det super nemt at lave, da det både kræver få ingredienser og kort tid. Så hvis du lige mangler et lille projekt med brombær, så kan vi helt klart anbefale dig den her likør.

LÆS OGSÅ: Flødebollekage

Brombærlikør

Likør med brombær

Man kan jo i princippet lavet sin egen likør med alle mulige bær og frugter. Den her med brombær smager for os af efterår og så får den samtidig den smukkeste rubinrøde farve fra bærrene. Du kan dog også sagtens lave den med hindbær eller lave en blanding af flere slags bær.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej charlotte,

   Ja vi kan godt se, at der virker lidt forvirrende. Likøren skal filtreres eller sigtes imellem de to punkter. Det er tilføjet nu. 🙂

   Kh

Skriv en kommentar