Tilmeld nyhedsbrev

Brownie med hvid chokolade – Opskrift på Blondies

Brownie med hvid chokolade – Opskrift på Blondies

Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på Blondies, som er brownies med hvid chokolade. Den er også tilsat lidt appelsinsaft, som komplimenterer den hvide chokolade rigtig godt. Server den som dessert sammen med en kugle is eller spis den som den er.

Ingrediensliste

  • 1/2 appelsin
  • 135 g. smør
  • 2 æg
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 110 g. marcipan
  • 100 g. hvid chokolade
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 200 g. hvedemel

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 175 grader alm. ovn. Smelt smør i mikroovn eller en gryde og stil det til side.
2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt.
3. Riv marcipan og hak chokoladen. Pres saften ud af appelsinen.
4. Pisk nu smør og appelsinsaft i æggemassen ved lav hastighed.
5. Tilsæt bagepulver og hvedemel.
6. Vend til sidst marcipan og hvid chokolade i dejen.
7. Læg bagepapir i en form på cirka 16×26 cm eller en sprinform med Ø26-28 cm.
8. Bag kagen i 25 minutter.

Bedøm denne ret

Opskrift på en lækker lys brownie med hvid chokolade og appelsin. En hvid brownie er den perfekte sommerdessert. Server sammen med en kugle vaniljeis og lidt frisk frugt eller bær og så har du en helt fantastisk dessert.

Vi serverede denne brownie i weekenden, hvor vi havde gæster på besøg til aftensmad. Så den stod på sommermad på grillen og så denne herlige sommerkage.

Hvis man ikke er til appelsin, så kan den også sagtens laves uden saften fra appelsin. Appelsinen tilfører blot noget friskhed til kagen, som gør, at den ikke virker så tung som en brownie.

Skriv en kommentar