Brunsviger i kop Brunsviger i kop Opskrift til 12345678910 person Opskrift til 1 person Forberedelsestid 2 minutterTilberedningstid 3 minutterSamlet tid 5 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og hurtig opskrift på brunsviger i kop. Lav en snasket, hjemmelavet brunsviger i mikroovnen hurtigt og nemt.IngredienslisteKage 4,5 spsk. mel 1,5 spsk. sukker 0,5 tsk. bagepulver 4,5 spsk. mælk 0,75 spsk. raps- eller solsikkeolieRemonce 0,5 spsk. smør 1,5 spsk. brun farinLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeBland alle ingredienserne til kagen direkte i koppen eller i en skål.I en anden kop kommes smør og brun farin i. Giv det cirka 20 sekunder i mikroovnenog rør det godt sammen, når smørret er smeltet.Fordel remonce over dejen i koppen og brug evt. en teske til at stikke remoncen ned i dejen, så den får den klassiske brunsvigeroverflade.Bag nu kagen sammen med remoncen i cirka 40 sekunder. (Hold øje med kagen, da alle mikroovne er forskellige. Kagen skal kun lige være bagt inde i midten).Server med det samme.Lås skærmOpskrift på brunsviger i kopLav nemt og hurtigt en omgang brunsviger i kop. Hvis du har inviteret til fødselsdag og vil servere hjemmebagt brunsviger kagemand for dine gæster. Så anbefaler vi, at du laver en ordentlig hjemmelavet brunsviger, som den HER. Men har du bare lyst til et lille stykke brunsviger, som samtidig skal være nybagt, så prøv endelig at lav denne nemme brunsviger. Det lyder måske vildt, men den tager ikke mere en 5 minutter at lave! Brunsviger i kop er nem at lave, da dejen hverken skal hæve eller kræver mange ingredienser. Brunsviger er kendt for at være godt snasket, så denne opskrift er selvfølgelig også dejlig snasket og lige som en brunsviger skal være. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.