Bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder

bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på efterårsinspirerede bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder. En nem idé med kyllingepålæg fra De Danske Familiegårde, som kan købes i 3 varianter: klassisk, ramsløg og hvidløg og en økologisk udgave.

Ingrediensliste

  • 1 stk. ciabatta
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 pk. Sandwich kyllingeskiver (fra De Danske Familiegårde)
  • 100 g. fetaost
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 1 tsk. citronsaft
  • 4 stk. gulerod
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver. Vend dem i olie og krydr med salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 12-15 minutter.
  3. Blend feta og persille til en fetacreme med en stavblender eller i en minihaker. Smag til med lidt peber og lidt citronsaft.
  4. Skær ciabatta i skiver. Rist ciabatta på panden i lidt olie, så brødet bliver sprødt og får lidt farve.
  5. Læg nu en skive kyllingepålæg på det ristede brød. Kom derefter fetacreme på og top med de bagte gulerødder og finthakket persille.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde 

Opskrift på bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder

De lækreste og nemmeste bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder. En rigtig efterårsinspireret bruschetta, som er lavet med det altid gode kyllingepålæg fra De Danske Familiegårde. Sandwich kyllingeskiverne er lavet på dansk, langsomtvoksende kylling, som er opdrættet på danske familiegårde. Vi elsker, at pålægget er lavet af dansk kylling! Det kan købes i 3 varianter, som er en klassisk smag, en med ramsløg og hvidløg og så en økologisk udgave. Til disse har vi brugt den med ramsløg og hvidløg, som smager helt fantastisk sammen med fetacremen og de bagte gulerødder, som giver en god sødme.

LÆS OGSÅ: Wrap med kyllingepålæg 

bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder

Vi er jo stolte ambassadører for De Danske Familiegårde, som vi synes laver så mange skønne og smagfulde produkter. Kyllingepålægget står fast på indkøbslisten hver uge, da vi elsker tanken om, at det er lavet på dansk, langsomtvoksende kylling. Pålæg kan også bruges til så meget mere end blot ovenpå rugbrød eller i sandwich. Som her, hvor vi har brugt det ovenpå brushcetta og ellers kan det også anbefales at bruge pålægget i wraps, rugbrødstoast eller skåret i mindre stykker i pastasalat.

bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder

Tapasanretning med kylling

Vi elsker tapas og nemme små tapasanretninger. En omgang tapas er nemlig altid en sikker vinder, hvis der skal hygges lidt ekstra med venner eller familie. Det er sådan et hyggeligt måltid, fordi man sidder længe og hygger om maden. Derfor er det også ideelt med nogle tapasanretninger, som passer til efteråret og de køligere temperaturer, selvom vi godt nok har et meget mildt efterår. Her har vi ristet ciabattabrød og toppet med skiver af kyllingepålægget fra De Danske Familiegårde. Derudover er der toppet med en hjemmelavet fetacreme med krydderurter, bagte gulerødder og frisk persille. Det er den skønneste smagskombination, hvor alle elementerne virkelig kommer til deres ret.

bruschetta med kylling, fetacreme og bagte gulerødder

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar