Wrap med kyllingepålæg og chilimayo

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en hurtig og lækker wrap med kyllingepålæg, chilimayo og syltede rødløg. Det er bare nem frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

  • 4 stk. tortillapandekager
  • 1 pk. Sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 2 stk. tomat
  • 30 g. syltede rødløg
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 30 g. chilimayo

Fremgangsmåde

  1. Skær tomater og mozzarella i skiver. Pluk basilikumsbladene af.
  2. Tag en wrap.
  3. Skær en rille i bunden af wrappen, så den går halvt op.
  4. Fordel fyldet, sandwichskiverne af kylling fra De Danske Familiegårde og chilimayo i de forskellige kvarte dele af wrappen. Se evt. billede længere nede.
  5. Fold wrappen, så du først folder den del med ost op i tomat og syltede rødløg, hernæst over i basilikum og til sidst henover kyllingen.
  6. Varm din wrap i en varm paninigrill, på pande med olie eller smør eller bag den i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. Husk at smøre dem med olie eller smør, hvis du bager dem i ovnen.
  7. Tag wrappen ud af paninijernet, når den har fået farve og osten er smeltet.
  8. Halver wrappen eller spis den, som den er.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde 

Opskrift på wrap med kyllingepålæg og chilimayo

I samarbejde med De Danske Familiegårde får du her opskriften på en hurtig og lækker wrap med kyllingepålæg, chilimayo, syltede rødløg og frisk basilikum. Det er sådan en nem wrap, som tager lige så lang tid at lave som en rugbrødsmad. Det her smager bare mere luksus!

Vi har brugt de lækre sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde, som er lavet på dansk, langsomtvoksende kylling, som er opdrættet på danske familiegårde. Pålægget kan fåes i 3 varianter: en klassisk smag, en med ramsløg og hvidløg og en økologisk, klassisk udgave. Alle varianterne egner sig godt til sådan en wrap her, når det bare skal gå hurtigt.

LÆS OGSÅ: Halv kylling med sød kartoffelsalat

wrap med kyllingepålæg og chilimayo

Wraps med kylling

De her wraps er så geniale til frokost eller aftensmad. De kan laves i et paninijern, et toastjern eller på panden, hvis det er det eneste man har. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi aldrig har været de største fans af en almindelig rugbrødsmad. Vi elsker en frokost som denne, hvor det samtidig ikke kræver mere end 5-10 minutter. Vi har her brugt den klassiske, økologiske variant fra De Danske Familiegårde, men varianten med ramsløg og hvidløg ville uden tvivl også være mega god.

wrap med kyllingepålæg og chilimayo

wrap med kyllingepålæg og chilimayo

Hurtig frokost med pålæg

Måske du forbinder pålæg med en rugbrødsmad eller en sandwich, men der er simpelthen så mange muligheder med det. Det geniale med pålæg ift. kyllingebryst er jo, at det er tilberedt. Det er klar til at spise med det samme og kan nemt kommes i en wrap som denne. Vi har også brugt pålægget til at lave små kyllingehorn med pesto. Det er egentlig bare det samme som pølsehorn, men hvor der i stedet for pølsen bliver lagt en skive af kyllingepålægget og en klat pesto. Det hele rulles sammen og voila! De lækreste kyllingehorn.

wrap med kyllingepålæg og chilimayo wrap med kyllingepålæg og chilimayo

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar