Butter chicken på 20 minutter Butter chicken på 20 minutter Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lav en omgang Butter Chicken på under 20 minutter. En smagfuld indisk gryderet med kylling og masser af smag. Server med ris og pandebrød. Ingrediensliste Butter chicken 1 glas Butter Chicken fra De Danske Familiegårde 160 g. ris 0,5 stk. lime 2 spsk. creme fraiche Hurtige pandebrød 1,25 dl. vand 1 tsk. bagepulver 1,5 spsk. raps- eller solsikkeolie 0,5 tsk. salt 190 g. hvedemel Fremgangsmåde Start med at sætte ris over efter pakkens anvisning. Kom Butter Chicken op i en gryde og tænd for lav/middel varme, så det kan stå og simre. Bland alle ingredienser til pandebrødet i skål og saml dejen med en ske. Det kan være, at du skal bruge lidt mere mel end vi har angivet, før at dejen slipper kanterne. Form 4 boller og rul dem ud i hvedemel til cirka 0,5 cm. høje pandebrød. Opvarm en pande og kom lidt olie på. Steg hvert pandebrød på begge sider indtil det er gyldent. Skær lime i både. Server den varme Butter Chicken med kogte ris, pandebrød, creme fraiche, limebåd og evt. lidt frisk persille eller koriander. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Opskrift på butter chicken på 20 minutter I samarbejde med De Danske Familiegårde får du her fremgangsmåden til Butter Chicken på kun 20 minutter! Butter chicken er én af vores absolut yndlings retter fra det indiske køkken. Det er nemlig en smagfuld gryderet fyldt med krydderier og kylling. Det er normalvis en ret, som tager ret lang tid at lave, da kyllingen skal marineres og gerne skal trække masser af smag. Vi må ærligt indrømme, at vi generelt har en meget skeptisk holdning til færdigretter, men ved første øjekast, så er selve indpakningen altså et godt førstehåndsindtryk. Retten kommer nemlig i et stort glas, som du jo kan genbruge efter du har spist retten. Vi har brugt glassene til vores surdej og til at opbevare nødder og frø i. Det er ren win-win, da sådan nogle glas i sig selv kan være dyre at købe. Så førstehåndsindtrykket var altså godt. Så kom vi til smagen. For hold nu op, hvor smager det bare godt! Hvis vi fik serveret sådan en omgang her og ingen havde fortalt os, at det var en færdigret, så havde vi aldrig gættet det. Det smager virkelig bare hjemmelavet på den gode måde. Gryderetten er fyldt med smag og kyllingen er virkelig mør og lækker. Fra start til slut tog det os 20 minutter at lave sådan en omgang. Vi serverede nemlig retten med kogte ris, nogle hurtige pandebrød uden gær og med en frisk limebåd. Det er en ret, som er perfekt til de travle hverdage, hvor det skal gå hurtigt, men hvor man ikke vil købe take-away eller ende med en skive rugbrød. LÆS OGSÅ: Hel kylling i stegepose med varm bulgursalat Hurtig butter chicken Der er ingen tvivl om, at den her butter chicken har fortjent en plads på vores liste over go-to retter, når det skal være hurtigt, nemt og lækkert. Og selvom vi jo helst laver alt fra bunden, så må man også nogle gange bare være realistiske for der er nogle dage, hvor det bare ikke kan lade sig gøre. Så er det jo bare fedt, at man kan få så lækre, hurtige løsninger fra De Danske Familiegårde. Udover denne variant, så kan man også få dansk tarteletfyld, rød thai karry og boller i karry. Så der er uden tvivl noget for enhver smag. Udover at smage helt fantastisk, så kan du også være sikker på, at det er mad af høj kvalitet. Der er brugt velfærdskylling, hvilket jo bare er win-win for alle! Hvis retterne også skal på din madplan, så kan de købes i Føtex, Bilka, Salling og Netto. Indisk gryderet med hurtige pandebrød Vi håber virkelig, at du har kunne fornemme vores begejstring for denne ret i det her indlæg. Vi elsker indisk mad og når man lige serverer retten med en omgang kogte ris, nogle hurtige pandebrød og en klat creme fraiche, så er det jo et helt festmåltid i hverdagen. Selve brødene er super hurtige at bikse sammen og så er de lavet uden gær, så de skal ikke hæve. Det er også derfor, at du kan lave denne ret fra start til slut på under 20 minutter. Skal det være ekstra nemt, så kan du selvfølgelig også bare købe nogle færdiglavede naanbrød i en butik. Så tager det ikke længere tid end den tid, som det tager, at koge risene. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.