Cæsarsalat med kylling i airfryer og rugbrødscroutoner Cæsarsalat med kylling i airfryer og rugbrødscroutoner Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 35 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en sund cæsrsalat med kylling i airfryer og rugbrødscroutoner. Det hele er vendt i en cremet dressing. Ingrediensliste Rugbrødscroutoner 2 skiver rugbrød 1 spsk. olivenolie salt Crispy chicken 300 g. kyllingeinderfilet 1 stk. æg 30 g. pankorasp salt/peber 1 spsk. olivenolie Cæsardressing 1 spsk. mayonnaise 0,5 fed hvidløg 0,5 tsk. dijonsennep 1,5 spsk. citronsaft 80 g. creme fraiche salt/peber Andet 2 stk. hjertesalat 30 g. parmesan 40 g. syltede rødløg Fremgangsmåde Rugbrødscroutoner Skær rugbrød ud i tern. Vend dem med olie og salt. Fordel i din airfryerkurv, så de ligger jævnt fordelt. Bag dem ved 160 grader i 15 min. Ryst kurven halvvejs. Lad rugbrødscroutonerne køle helt af, så bliver de helt sprøde. Crispy chicken Find to skåle frem. I den ene skål piskes et æg med en gaffel. I den anden skål blandes pankorasp med paprika og lidt salt og peber. Vend nu først kyllingeinderfilet i æg og derefter i raspblandingen. Sørg for, at der er godt med rasp på begge sider. Kom et stykke bagepapir ned i kurven på din airfryer (hvis du har et indsats med en rist, så kan du også bruge det). Læg den panerede kylling ned i kurven. Spray eller pensl med lidt olie. Giv dem 200 grader i 10 minutter. Vend herefter kyllingen og giv dem 10 minutter ved 200 grader på den anden side. Samling Nu til dressing. Rør mayonnaise, citronsaft, presset hvidløg, dijonsennep og creme fraiche sammen i en skål. Smag til med salt/peber. Riv hjertesalat i små stykker eller hak det groft. Vend dressingen i salaten. Anret på tallerkener med paneret kylling, revet parmesan, syltede rødløg og rugbrødsbrødcroutoner. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på cæsarsalat med kylling i airfryer og rugbrødscroutoner Her får du vores udgave af en cæsarsalat med kylling i airfryer, parmesan, hjemmelavede rugbrødscroutoner og syltede rødløg. En sundere version af den klassiske cæsarsalat, som vi kender den. Men hold op, hvor smager den her udgave godt. Sprød kylling, som er tilberedt i airfryer og sprøde rugbrødscroutoner, hvor man kan få brugt daggammelt rugbrød. Total win-win! Cæsarsalaten kan spises til frokost eller aftensmad. Den er nem at lave, da meget af tiden bare er ventetid, hvor maden er i airfryeren. Rugbrødscroutonerne kan også laves på forhånd eller man kan lave en stor portion, som opbevares i en småkagedåse. Så har man altid noget sprødt crunch man kan komme ovenpå salater osv. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sund aftensmad her Sund cæsarsalat opskrift Det her er vores version af en sund cæsarsalat eller i hvert fald en sundere og mere mættende cæsarsalat. De almindelig brødcroutoner er byttet ud med rugbrødscroutoner og vi har tilberedt kyllingen i airfryer, så man undgår alt for meget olie. Salaten er vendt i en hjemmelavet dressing, hvor du også kan bruge en fedtfattig mayonnaise, hvis det hele skal være mere kaloriefattigt. Kyllingen er paneret i pankorasp, da det giver det absolut sprødeste resultat. Især når man tilbereder kyllingen i airfryer, så det kan vi kun anbefale! For at pifte cæsarsalaten lidt op, så har vi også toppet med syltede rødløg. Syltede rødløg kan altid løfte en salat, hvis du spørger os. Det smager godt til så mange ting, så det kan vi kun anbefale. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.