Caipirinha cocktail

Caipirinha cocktail
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den brasilianske Caipirinha cocktail lavet på cachaca, frisk lime og sukkersirup. En lækker sommerdrink med frisk lime.

Ingrediensliste

 • Sukkersirup

 • 1 dl. vand
 • 1 dl. sukker
 • Caiprinha

 • 4 cl. lys rom
 • 1 tsk. sukker
 • 0,5 stk. økologisk lime
 • 6 stk. isterninger

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave sukkersirup. Kom sukker og vand i en lille gryde.
 2. Sæt gryden på blusset og tænd for medium varme. Lad det småkoge indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og hæld siruppen over i en skål eller på en lille flaske.
 3. Skær lime i både.
 4. Kom lime og sukker i et glas.
 5. Brug en muddler (støder) til at støde det godt sammen.
 6. Kom isterninger i og rør det godt rundt.
 7. Top med rom og sukkersirup.
 8. Pynt evt. med lidt frisk mynte.
Bedøm denne ret

Opskrift på Caipirinha cocktail

Mangler du lidt inspiration til nye drinks og cocktails, så vil vi anbefale den her Caipirinha cocktail, som har brasiliansk oprindelse. En frisk og lækker cocktail med lime, sukkersirup og cachaca. Hvis du godt kan lide drinks, som har en frisk smag, så er denne her uden tvivl lige noget for dig! Samtidig er den nem at lave, da den består af få ingredienser.

Server den lækre Caipirinha cocktail til årets sommerfester eller som en velkomstdrink til fest. Pynt den af med masser af is og evt. skiver af frisk lime og mynte eller citronmelisse. Så har du altså den smukkeste sommerdrink.

LÆS OGSÅ: Gin hass

Caipirinha cocktail

Drink med lime

Vi elsker drinks, som enten bruger frisk lime eller citron. Det giver masser af friskhed til drinken og gør også, at det tager toppen af det søde fra sukkersirup. Så får du nemlig den skønneste kombination af syrlighed og sødme, hvilket vi elsker. Vi er nemlig ikke gode til drinks, som bliver alt for søde. Så vil vi til enhver tid hellere vælge en frisk drink.

Vi ville servere drinken en sommerdag med venner og familie. Den kan også fungere som en frisk velkomstdrink, som du kan servere i en stor bowle med masser af lime og isterninger. Så kan folk selv skænke drinken op.

KLIK HER: Se alle vores cocktailopskrifter

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar