Gin hass

Gin hass
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på gin hass, som kan serveres i bowle. Den bedste sommerdrink lavet med gin, mangosirup og lemonsodavand.

Ingrediensliste

  • 4 cl. gin
  • 2 tsk. mangosirup
  • 1,5 dl. lemon sodavand
  • 0,5 stk. økologisk lime
  • 5 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Fyld isterninger i et glas.
  2. Top med gin, mangosirup, lemon sodavand.
  3. Halver lime og pres lidt saft i.
  4. Rør rundt i drinken.
  5. Pynt evt. af med en skive lime og en skive mango (kan sagtens udelades).
Bedøm denne ret

Opskrift på gin hass

Her får du opskriften på én af vores absolut yndlings cocktails, nemlig Gin Hass. En sommerlig og frisk cocktail med mangosirup, gin og lemon sodavand. Det er simpelthen vores absolutte go-to, når vi skal lave en simpel og lækker cocktail. Samtidig oplever vi, at det også er en cocktail, som de fleste kan lide. Vi har i hvert fald endnu ikke oplevet, at dem, som vi har serveret den for, ikke har kunne lide den.

Det er en rigtig god sommerdrink, som du kan servere på en varm sommeraften. Du kan servere den i en stor bowle eller i en af de populære drinksdispensere, som man efterhånden kan få i stort set alle større supermarkeder.

Pynt også gerne din Gin Hass med masser af frisk lime, isterninger og evt. frisk mynte eller citronmelisse. Så har du altså den smukkeste og lækreste sommercocktail.

LÆS OGSÅ: Caipirinha cocktail

Gin hass

Drink med gin

I en gin hass bruger man gin, som kombineret med lemon sodavand, mangosirup og lime bare smager helt fantastisk. Dét der gør hele forskellen i denne drink er dog mangosiruppen. Vi bruger siruppen fra Monin, som har en god mangosmag uden at smage alt for syntetisk. Det kan du også købe i større supermarkeder.

Brug desuden gerne frisk limesaft samt masser af is i drinken. Sådan en god drink skal nemlig helst serveres iskold og det gør altså en kæmpe forskel. Det er som sagt én af vores absolutte yndlings drinks og én vi aldrig bliver trætte af.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar