Champagnesorbet Champagnesorbet Opskrift til 24681012141618202224262830 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 timer Samlet tid 5 timer og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en frisk champagnesorbet, som er perfekt til nytårsaften. En lækker sorbet med champagnesmag lavet på få ingredienser. Ingrediensliste 4 dl. champagne 200 g. sukker 200 g. vand Fremgangsmåde Kom sukker og vand i en gryde og smelt sukkeret til en sirup. Tag gryden af varmen og lad den køle en smule af. Bland forsigtigt champagne og din sirup. Uden ismaskine Sæt sorbeten på køl i en båtte eller form med låg på. Rør et par gange i timen, i de første par timer (så undgår du, at den krystalliserer for meget) og lad den ellers stå i fryseren natten over, så den sætter sig helt. Med ismaskine Du kan også køre den i en ismaskine, hvis du har sådan en. Kom først massen på køl, så den får lov til at køle helt af. Kom herefter massen i ismaskinen og lad den køre til du har en cremet og lækker sorbet. Kom sorbeten over i en beholder og sæt på frys indtil den skal nydes. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på champagnesorbet Den skønneste friske sorbet med champagne. Denne opskrift er så nem at følge og vil uden tvivl imponere dine gæster. Champagnesorbet passer desuden perfekt ind, som dessert til nytår eller en varm sommerdag. Der skal kun 3 ingredienser til at lave den skønneste sorbet, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve. Når du skal ud og købe champagne for at lave denne is, behøver du ikke at gå efter den dyreste champagne. Du kan sagtens bruge cava eller Asti stedet. Vores champagnesorbet er lavet som en samlet is og portionsanrettes lige inden servering. Du kan også portionsanrette med det samme, inden den fryses ned. Vi synes dog det er flottes, når sorbeten formes i kugler og pyntes med lidt grønt. Så næste gang du skal have en champagne, men ikke får drukket op, så prøv denne isopskrift. Det ender med, at du køber champagne kun for at lave is og ikke kun bruger resterne der er til tilbage. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores isopskrifter Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.