Chiagrød med mango og granola

Chiagrød med mango og granola
Opskrift til portioner Opskrift til 3 portioner

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker omgang chiagrød med mango og granola. Sund og mættende morgenmad, som man kan tage med på farten og forberede dagen før.

Ingrediensliste

 • Chiagrød

 • 3 dl. havregryn
 • 3 dl. mælk
 • 3 spsk. chiafrø
 • 3 dl. naturel yoghurt
 • 3 spsk. agavesirup
 • 1 stk. mango

Fremgangsmåde

 1. Rør alle ingredienserne til chiagrøden sammen dagen før. Rør det sammen i en beholder og sæt låg på. Sæt på køl i minimum 1 time eller natten over.
 2. Skær mango i små tern.
 3. Anret i små høje glas eller bøtter. Start med en bund af mango, så chiagrød og så mango igen. Top med granola (du kan også vente med granola til lige inden du skal spise det).
 4. Spis med det samme eller sæt låg på og sæt på køl.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Danish Granola Company

Opskrift på chiagrød med mango og granola

Den lækreste omgang chiagrød med mango og granola fra Danish Granola Company. Hvis du gerne vil have mere struktur på hverdagen og sørge for at få en sund og mættende omgang morgenmad, så kan vi anbefale dig at forberede sådan en omgang her. Vi forbereder til 3-4 dage ad gangen og det gør virkelig vores morgener så meget nemmere. Det hele gøres klar i glassene og så er de faktisk bare klar til at man kan tage dem ud af køleskabet og spise dem med det samme. De er også mega smarte at tage med på farten.

I samarbejde med Danish Granola Company har vi givet vores bud på nem, sund og mættende morgenmad. Til den her opskrift har vi brugt den absolut bedste granola fra Danish Granola Company. De laver 3 varianter og alle varianterne indgår også i deres MORGEN-BOX, som kan købes på abonnement. Alle produkterne er økologiske og glutenfrie, og så er det uden tvivl den bedste granola på markedet. Vores yndlings er den med mandler, cashewnødder, pistacienødder og paranødder – og så er det fede, at de ikke er fedtede med en god mængde nødder i granolaen. Der er nemlig mellem 40-50% nødder i blandingerne. MORGEN-BOXEN kan købes på abonnement til 299 kr. og her får man meget for pengene. For skulle du købe alle produkterne individuelt, så ville det koste over 500 kr. Udover granola, så er der også nøddesmør, grødblanding og tørret frugt. Den indeholder altså alt du skal bruge til en god morgen.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sund morgenmad her

Chiagrød med mango og granola

Sund morgenmad på farten

Deres MORGEN-BOX indeholder en helt perfekt pakke af alt man skal bruge til at lave sund og næringsrig morgenmad eller snacks. Der er granola, nødder, tørrede æbletern og grød-mix i pakken, så man også kan veksle imellem forskellige varianter til morgenmad. Vi er især glade for morgenmad, som kræver minimal forberedelse om morgenen og vi tager den også ofte med to-go, hvilket de her chiagrødsbøtter er geniale til.

Et tip er at gemme gamle syltetøjsglas osv., da de er geniale at bruge som bøtte. Især de her høje og lidt brede glas, hvor man kan lægge frisk frugt, chiagrød og granola i lag. Det får altså også morgenmaden til at se indbydende ud og vi får altid så mange positive kommentarer om det, når vi har det med ude, fordi folk selv får lyst til at lave det.

Økologiske og nærende morgenmadsprodukter

Vi elsker produkterne fra Danish Granola Company, fordi de blandt andet er økologiske og er uden unødvendige tilsætningsstoffer. Det var faktisk også sådan, at vi først stødte på deres produkter for mange år siden. Når vi skal vælge granola og generelt morgenmadsprodukter, så læser vi altid ingredienslisten bagpå for at styre udenom dem, hvor der er tilsat en masse e-numre. Og der stod de faktisk, som de eneste på hylden, og var helt naturlige. Så det er et produkt, som vi har brugt i flere år og er meget glade for.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Tags anvendt i denne opskrift

GlutenfriVegetariskEfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar