Chokolademuffins i airfryer

Chokolademuffins i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Bag de lækreste, store chokolademuffins i airfryer på under 30 minutter. Store og saftige muffins med chokolade i din airfryer.

Ingrediensliste

 • 1 stk. æg
 • 100 g. sukker
 • 100 g. hvedemel
 • 1 dl. kærnemælk
 • 30 g. smør
 • 1 knivspids salt
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 1 tsk. bagepulver
 • 30 g. bagekakao
 • 50 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Smelt smør og lad det køle en smule af.
 2. Sukker og æg piskes lyst og luftigt.
 3. Vej hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, bagekakao og salt af i en skål.
 4. Vend kærnemælk og smør i æggeblandingen. Sigt de tørre ingredienser i og vend det hele sammen til en ensartet masse uden klumper.
 5. Hak chokolade groft. Vend den i dejen (gem noget af den til toppen).
 6. Dejen fyldes i muffinsforme (kun fyld dem halvt op, da de hæver godt op).
 7. Fordel resten af chokoladen ovenpå.
 8. Bages i airfryeren i ca. 15 minutter ved 165 grader.
 9. Tag dem op af airfryeren og lad dem køle af.
Bedøm denne ret

Opskrift på chokolademuffins i airfryer

Nemme og svampede chokolademuffins i airfryer med stykker af chokolade i. Et hyggeligt og hurtigt lille projekt i din airfryer, som kan serveres til kaffen. Vi er begyndt at bage rigtig meget i vores airfryer. Det er nemlig genialt, da man kan lave mindre portioner. Det passer perfekt til os, da vi så ikke står med en masse ekstra kage (selvom det heller ikke er helt dårligt). Men på den måde er det nemmere at lave friskbagt kage og undgå, at noget går til spilde eller skal fryses ned. Så vi laver ofte sådan en portion her, hvis den søde tand melder sig om eftermiddagen og vi gerne vil servere noget sødt til kaffen. Det er også genialt, hvis man pludselig får uventede gæster og gerne vil byde dem på noget sødt. Så er det godt at have sådan en opskrift her i baghånden, så man ikke behøves at skulle købe noget færdiglavet. Fordi alle ved jo, at hjemmebagt kage bare smager bedst.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på kage i airfryer her

Chokolademuffins i airfryer

Muffins med chokolade i airfryer

En af vores yndlingskager er muffins med chokolade. Og nu kan du altså lave muffins med chokolade i airfryer! Der bliver efterspurgt flere kageopskrifter i airfryer og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne udvikle. Det er også bare genialt at lave det deri, da man udnytter pladsen helt optimalt. På samme tid undgår man at skulle tænde sin store ovn for at bage en lille portion kage.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

 1. Hej.

  Der står 10 min tilberedning øverst og 15 nede i teksten?

  Derudover lavede jeg opskriften i går og gav dem 15 så der står nede og de var både tørre og slet slet ikke svampede som der står. Har fulgt opskriften mener jeg selv, men kan i måske fortælle hvad der er gået galt?

Skriv en kommentar