Cremet pasta med bøf og tomat Cremet pasta med bøf og tomat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Cremet pasta vend i en lækker tomat-fløde sauce med bøf, hvidløg og persille. En super nem ret at lave og resterne kan med fordel bruges til madpakker dagen efter. Ingrediensliste 250 g. pasta 250 g. oksekød i tern 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1 tsk. paprika 1 tsk. chiliflager 1 stk. oksebouillonterning salt/peber 40 g. tomatpure 200 g. hakkede tomater på dåse 1 dl. vand 2,5 dl. piskefløde 30 g. parmesan 0,5 bundt frisk persille Fremgangsmåde Kog pasta efter anvisningen på pakken. Hak løg og hvidløg fint. Opvarm en pande med lidt fedtstof. Svits løg og hvidløg sammen med paprika og chili. Tilsæt kødet og steg det til det har fået farve over det hele. Tag kødet af panden. Sæt panden tilbage og tilsæt tomatpure. Tilsæt nu bouillonterning og vand. Rør godt rundt. Giv det et lille opkog. Tilsæt derefter hakkede tomater på dåse og dernæst fløde. Giv det igen et opkog og smag til med salt og peber. Når pastaen er kogt drænes det og tilsættes på panden sammen med kødet. Rør godt rundt. Tilsæt revet parmesan og server med hakket persille på toppen. Bedøm denne ret Opskrift på cremet pasta med bøf og tomat Her får du en lækker og hurtig opskrift på en cremet pasta med bøf og tomat. Pastaretter er altid en sikker vinder herhjemme og vi gætter på, at det også lyder sådan i andre hjem. De er smagfulde, nemme at lave og så mætter de. Vi laver dog ofte med kylling, så vi har nu prøvet at lave denne med bøf – og det er bestemt ikke sidste gang! Det giver en fantastisk smag til retten. Det er en super nem hverdagsret, som kan bikses sammen på under 30 minutter. Samtidig egner den sig altså også rigtig godt til en lækker weekendmenu sammen med et glas hvidvin og måske en lækker dessert efter. LÆS OGSÅ: One pot pasta med serranoskinke Pasta i tomatflødesauce Vi elsker de pastaretter, som bliver vendt i en tomatflødesauce. Det giver en helt fantastisk smag til retten, som faktisk passer godt til det meste. Derfor kan du også sagtens bytte oksekødstern ud med kylling eksempelvis. Hvilken slags pasta skal jeg bruge? Du kan bruge lige det pasta du ønsker. Vi brugte pasta shells denne gang. Men du kan også bruge skruer, penne, en fuldkornsvariant eller anden pasta. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hejsa. Dette er virkelig en lækker opskrift på pasta! Jeg har allerede lavet den flere gange herhjemme nu, og hver gang falder den i god smag. Det er en super lækker cremet sovs, og sammen med oksekødet og pasta giver det et virkelig lækkert sammenspil. – Anna. Svar
Hej, Hvis man ikke har kød i tern, kan man så erstatte det med hakkekød? 🙂 Ser frem til at prøve retten, lyder meget lækkert. Svar
Hej, Skal lave retten i dag for første gang, hvor meget vand skal der i sammen med bouillonterningen? Hilsen Sabine Svar
Hej Hvad kan foreslås som erstatning for fløde? Har et barn der ikke er så begejstret for fløde i maden. Tak for spændende retter Svar
Hej Susi, Lige i netop disse retter er det ret svært at erstatte fløden med noget andet. Så skal det være creme fraiche eller kokosmælk, men det giver dog ikke samme resultat 🙂 Kh Svar
Vi har lige fået den i dag – dog med nær så meget fløde, da jeg i farten havde set forkert i opskriften. Og så med hakket oksekød, da det lige var dét, vi havde. Den blev stadig virkelig god. Det er bestemt ikke sidste gang, vi laver den! Hvor længe vil du tro, den kan holde sig i køleskabet – og har du erfaring med at fryse den ned? 🙂 Svar
Hej Jeanett, I og med at der er pasta i, så holder den sig kun god til dagen efter. Vi vil ikke anbefale at fryse den, hvis pastaen er vendt deri. Du kan sagtens fryse saucen for sig 🙂 Kh Svar
Jeg skal afprøve opskriften for første gang idag, hvor længe skal oksekødsternene steges inden næste trin i opskriften. Tak for alle jeres velsmagende opskrifter. Svar