Tilmeld nyhedsbrev

Cremet pastasalat med karry og bacon

Pastasalat med karry og bacon

Pastasalat med karry og bacon

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og god opskrift på hjemmelavet pastasalat med sprød bacon, vendt i en cremet karrydressing. Den er perfekt som tilbehør til kylling eller en grillet pølse og den kan sagtens laves i god tid. Faktisk bliver den kun bedre af at blive lavet dagen før, da den så får lov til at trække.

Ingrediensliste

Fyld

  • 100 g. frosne ærter
  • 70 g. majs
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 1/2 rødløg
  • 200 g. bacon i tern
  • 200 g. pasta

Dressing

  • 200 g. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. mælk
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 1 tsk. flormelis
  • 3 tsk. karry
  • salt/peber

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog, og tilsæt pastaen.
2. Hak løg og rødpeber fint.
3. Steg bacon og læg det på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
4. Rør dressingen.
5. Lad pastaen blive kold, bland det med alle grøntsagerne og vend det derefter i dressingen.
6. Til sidst toppes det med bacon og evt. friskhakket persille. Server evt. med friskstegt kyllingebryst.

Bedøm denne ret

Cremet pastasalat med karry og bacon

Opskrift på cremet pastasalat med karry og bacon vendt i en cremet og god dressing. Pastasalat er skønt, da det både kan spises til frokost og til aftensmad. Der er mange forskellige varianter af pastasalater, men denne med karry og bacon må være en af vores favoritter. Det er også en af vores go-to opskrifter, når vi ikke har nogle ideer eller inspiration til aftensmad. 

SE OGSÅ: Pastasalat vendt i pesto

Pastasalat med karry og bacon

En nem opskrift på pastasalat

Den her opskrift er så nem at lave og er fyldt med masser af smag. Hvis man vil ændre lidt på den, så kan man i stedet for bacon sagtens bytte det ud med sprødstegt serranoskinke eller parmaskinke. Det gør pastasalaten knap så fed og man får stadigvæk det sprøde element.

I den her opskrift bruger vi løg og forårsløg, men man kan også sagtens bruge purløg eller frisk persille. Generelt pifter friske krydderurter den op og giver masser af smag.

I stedet for flormelis, så kan du også bruge honning, akaciehonning eller almindelig sukker.

Pastasalaten kan sagtens laves dagen før

Du kan uden problemer lave pastasalaten dagen før. Det vil også gøre, at den får lov til at trække en masse smag fra de friske krydderurter og karryen. Bare opbevar den i køleskabet, pakket ned i husholdningsfilm eller i en bøtte med låg på. Så er den nem at tage frem dagen efter, når den skal bruges. Det gør også, at den er oplagt, hvis man skal have mad med til sammenkomster eller på familietur.

Følg også med på vores Facebookside, hvor vi hver dag lægger opskrifter og madinspiration op.

Skriv en kommentar