Croissant med kyllingesalat Croissant med kyllingesalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på croissant med kyllingesalat. Croissanter med hjemmelavet hønsesalat med serrano og ananas. Ingrediensliste 8 stk. croissant 300 g. kyllingebryst 1 stk. hønsebouillonterning 100 g. ananas på dåse (drænet vægt) 0,5 bundt forårsløg 120 g. serranoskinke 150 g. mayonnaise 150 g. creme fraiche salt/peber 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Bag croissanterne efter pakkens anvisning. Rens kyllingebryst og kog det i 25 minutter alt efter tykkelse. Lad det afkøle. Bland dressingen sammen. Skær kylling i tern, ananas i tern og hak forårsløg. Steg serranoskinke på en pande til det er sprødt, i airfryer i 8 minutter ved 190 grader eller i en forvarmet ovn på bagepapir i 8-10 minutter ved 200 grader varmluft. Når serranoen er stegt køles det af og rives i mindre stykker. Bland kylling, serrano, ananas og forårsløg ammen med dressingen og smag til med salt og peber. Server din kyllingesalat i de bagte croissanter og top med frisk persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på croissant med kyllingesalat En lækker croissant med kyllingesalat med serrano, forårsløg og ananas. Det er en anderledes croissant med hønsesalat, men den smager altså bare godt. Nyd den som en luksusfrokost eller server som forret, til en buffet eller som mad til en reception. Mulighederne er mange og det er altså nemt at lave selv. Vi bruger bare nogle bake-off croissanter. Der kan du vælge at bage dem selv eller bare købe nogle, som allerede er bagt. Så er det kun hønsesalat, som skal laves. Vi laver vores på en simpel dressing af mayonnaise og creme fraiche. Fyldet er kyllingebryst, ananas, sprød serrano og forårsløg. Den lækreste kombination, som bare passer perfekt til den sprøde smørbagte croissant. Man kan jo fylde croissanter med alverdens fyld. Det kunne være med kyllingesalat som her, men også rejesalat, skaldyrssalat eller skinkesalat. Croissanterne bruges jo som en erstatning for almindeligt brød og det er altså bare godt. Sådan en sprød smørbagt croissant, som er sprød udenpå og blød indeni. Det er altså lækkert, når det kombineres med sådan en hjemmelavet pålægssalat. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på mad til reception her Croissanter med kylling Det er nemme croissanter med kylling. Man kan også lave den klassiske hønsesalat med champignon og asparges, men den her lidt friske udgave er altså også bare god. Kom evt. lidt karry også, hvis den lige skal have lidt ekstra kant. De kan også snildt bruges som forret. Det er især genialt, hvis du gerne vil lave en forret uden fisk, så er sådan en fyldt croissant altså bare lige sagen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.