Croissant med skaldyrssalat

Croissant med skaldyrssalat
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Beskrivelse

Opskrift på en lækker croissant med skaldyrssalat. Croissanter med fyld af rejer, krebsehaler, asparges og dild i cremet dressing.

Ingrediensliste

  • 8 stk. croissant
  • 80 g. mayonnaise
  • 50 g. creme fraiche
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 1 bundt frisk dild
  • 130 g. rejer
  • 70 g. krebsehaler
  • 130 g. asparges på dåse
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Bag croissanterne i ovnen efter pakkens anvisning (eller brug nogle, som er bagte på forhånd).
  2. Dræn rejer, krebsehaler og asparges godt.
  3. Bland mayonnaise, creme fraiche, citron, salt, peber og finthakket dild (gem lidt til pynt) sammen i en skål.
  4. Vend rejer, krebsehaler og asparges i dressingen og rør godt rundt.
  5. Skær croissanterne op på midten og kom skaldyrssalat i. Top med lidt ekstra dild. Server evt. med lidt frisk citron også.
Bedøm denne ret

Opskrift på croissant med skaldyrssalat

Er der noget vi elsker, så er det sådan en croissant med skaldyrssalat. Det er SÅ nemt at lave selv! Især hvis man køber croissanterne færdiglavede og så blot laver skaldyrssalaten selv. Når man laver selve salaten selv, så kan man også selv styre hvad for noget skaldyr, som skal i og i hvilke mængder. Det er én af grundene til, at vi altid laver det selv og for det andet, så smager det tusinde gange bedre. Vores skaldyrssalat er med rejer, krebsehaler, asparges og frisk dild. Den lækreste kombination, som altid giver en god skaldyrssalat, som passer perfekt i sådan en smørfyldt croissant, som er sprød udenpå og luftig og svampet indeni.

En croissant med fyld er altid lækkert til frokost. Skal du gøre weekendfrokosten lidt ekstra god eller skal du have gæster til frokost, så er det et oplagt valg. Croissanter kan fyldes med alverdens fyld. Det kunne også være hønsesalat eller rejesalat. Men den her med skaldyr er altså bare god. Også oplagt som en forret, hvis det skulle være.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer til frokost her

Croissant med skaldyrssalat

Croissanter med skaldyrssalat

Croissanter med skaldyrssalat er godt som frokost, til forret, til en buffet, til natmad eller lignende. Som sagt, så er det nemt, hvis man bare bruger nogle færdiglavede croissanter. Man kan også købe nogle bake-off fra frost, som man bare selv skal bage. De er mange gange så fine til et formål som det her, hvor de alligevel skal fyldes. Hvis du kan, så gå efter en croissant, som ikke er alt for sød. Den må gerne være mere til den salte side, nu hvor den skal fyldes med skaldyrssalat også.

Følg endelig med på de sociale medier

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar