Tilmeld nyhedsbrev

Dadler med bacon

Dadler med bacon

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på dadler med bacon bagt i ovnen. En skøn lille ret, som er god til tapas eller som en snack til sommerens lune aftener.

Ingrediensliste

  • 30 stk. dadler (dem i papæske)
  • 200 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern stenene i dadlerne.
  2. Del baconskiverne i 3 stykker.
  3. Rul nu et stykke bacon rundt om dadlerne og stik evt. en tandstik i for at holde på det.
  4. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter.

Bedøm denne ret

Opskrift på nemme dadler med bacon i ovn. Det her må siges at være en af de letteste opskrifter nogensinde. Vi elsker dadler med bacon! Og selvom det måske lyder som en mærkelig kombination, så er det søde fra dadlerne og det salte fra baconen en helt fantastisk kombination.

De her bagte lille banditter er skønne som en lille snack, en appetizer eller som en del af tapasbordet. De kan sagtens gøres klar dagen før og så blot bages på selve dagen. Det er så nem en tapasret, så hvis det skal gå stærkt, så er det en yderst anbefalelsesværdig ret at tilføje. De er bedst hvis de ikke serveres helt varme, men at de er lidt nedkølet og stadig sprøde.

Man kan også putte lidt fetaost eller en smuttet mandel ind i dadlen, inden der kommer bacon rundt om, hvis man lige vil pifte dem yderligere op. 

LÆS OGSÅ: Semitørrede cherrytomater

Følg endelig med på vores Instagrameller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven