Daim is på 3 ingredienser Daim is på 3 ingredienser Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hjemmelavet Daim is på kun 3 ingredienser. Isen er lavet uden ismaskine og er stadig super cremet og lækker. Ingrediensliste 5 dl. piskefløde 1 ds. kondenseret mælk 200 g. Daim Fremgangsmåde Hak Daim groft. Pisk fløde til en let flødeskum. Vend kondenseret mælk og hakket Daim (gem evt. lidt af det til toppen) i flødeskummet. Put bagepapir eller husholdningsfilm i en form (vi brugte en brødform og husholdningsfilm gør det nemt at få isen op). Hæld isen i formen. Drys evt. med det sidste Daim på toppen. Sæt isen i fryseren i mindst 5-6 timer. Gerne natten over. Ved servering tages Daim isen op 10-15 minutter før. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på daim is på 3 ingredienser Her får du en super nem opskrift på hjemmelavet Daim is lavet på kun 3 ingredienser og lavet uden ismaskine. Den kræver kun 3 ingredienser, nemlig piskefløde, Daim chokolade og kondenseret mælk. Det bliver faktisk ikke nemmere at lave hjemmelavet is end denne opskrift! Du får til gengæld en mega cremet og lækker is, som på ingen måde krystalliserer eller er for hård. Du kan servere din Daim is til dessert eller som tilbehør til en hjemmelavet brownie. Vi har en rigtig god opskrift på brownie lige her, som isen vil smage fantastisk til. LÆS OGSÅ: Panna cotta Hjemmelavet Daim is Der er ikke noget så lækkert som en hjemmelavet Daim is. Det er én af vores absolut yndlings varianter af is. Og så er det også rigtig nemt at lave selv på denne måde! Man pisker blot fløden til en let skum, blander kondenseret mælk og hakket Daim i. Det tager 5 minutter at lave og så skal den blot i fryseren. I stedet for Daim, så kan du selvfølgelig også tilsætte andre ting. Du kan lave isen med M&M’s, hakket chokolade, frysetørrede bær eller hvad du ellers har lyst til. Det her er bare en rigtig god basisopskrift på hjemmelavet is uden ismaskine. Hvad er kondenseret mælk? Kondenseret mælk kan købes i de fleste supermarkeder. Du finder det på hylden ved siden af vaniljesukker, bagepulver osv. Det er sådan en lille dåse (ofte fra Nestle). Du skal intet gøre med den kondenseret mælk, udover at vende den i fløden efter den er pisket. Den kondenserede mælk giver den bedste og mest cremet is. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej med jer. Kan isen stå i fryseren i en uge? Er det okay? Og har i er tips til, hvordan man undgår, at daimen ikke falder til bunden 🙂 Vh Caroline Svar
Hejsa, Den kan holde sig 1-2 måneder på frys 🙂 Bare sørg for at fløden ikke er for blød, men modsat må den heller ikkke blive for hård. Vi ved godt, at det nok ikke er den bedste forklaring ;)! Kh Svar
Hej:) Kan man skifte chokoladen ud med f.eks jordbær eller hindbær? Eller vil isen blive for tynd? Er det så samme mængde bær som chokolade?:) Hilsen Louise Svar
Hej Louise, Det kan du sagtens. Vil du blot lade dem være hele i? Hvis du moser dem, så skal du være opmærksom på, at isen måske godt kan krystallisere lidt mere. Kh Svar
Hej Jeanette, Nej desværre ikke. Men tror ikke jeg ville bruge den her opskrift så. Find evt. en opskrift på vaniljeis til ismaskine og tilsæt dam 🙂 Kh Svar