Dildmayo

Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

3 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på dildmayo. Brug en dildmayo som dyppelse, smørelse eller til en lækker forret med fisk.

Ingrediensliste

  • 100 g. mayonnaise
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Hak dild fint.
  2. Bland det sammen med mayonnaise og smag til med citronsaft og evt. lidt salt.
Bedøm denne ret

Opskrift på dildmayo

En nem og hurtig opskrift på dildmayo, som kan bruges til alverdens ting. Brug den som dyppelse, som smørelse i sandwich eller til forretter med fisk. Det er lynhurtigt at lave og består primært blot af mayonnaise, som blandes med frisk dild. Dilden hakkes fint og så blandes den ellers bare med mayonnaise og smages til med lidt citronsaft og salt.

Det er sådan en dyppelse eller dip, som smager godt til fiskeretter. Så hvis du ikke er så meget til skaldyrsdressing eller en Thousand island dressing, så er sådan en dildmayonnaise her måske noget for dig.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på mayonnaise og dyppelser

Dildmayo

Dildmayonnaise opskrift

Det her er den helt nemme dildmayonnaise opskrift. Skal den laves endnu mere luksuriøs, så kan du også vælge at lave din egen mayonnaise. Så er det hele hjemmelavet og kan kun imponere dine gæster! Vi vælger dog ofte blot den lette løsning og køber en god mayonnaise. Vi kan anbefale den fra Hellmans eller dem, som ofte kommer i sådan en lille pose. Når det er en opskrift, som består af få ingredienser, så kan det smages, når man vælger gode råvarer.

Du kan også selv videreudvikle på den. Prøv at bruge en blanding af persille og dild, så du får en lidt mere krydderurteagtig dressing. Men generelt smager det bare hammergodt, når man bruger friske krydderurter. Du kan selvfølgelig også bare bruge tørrede krydderurter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar