Dukkah Dukkah Opskrift til 12345678910 glas Opskrift til 1 glas Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 2 minutter Samlet tid 12 minutter Del Pin Print Ingrediensliste 50 g. mandler 50 g. hasselnødder 25 g. sesamfrø 0,5 tsk. chiliflager 2 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander salt Fremgangsmåde Kom alle ingredienserne på en tør pande. Rist det godt i 5 minutter. Hæld det derefter i en foodprocessor og blend indtil du har den ønskede konsistens. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på dukkah Dukkah er en mellemøstlig krydderiblanding som laves på nødder, krydderier og krydderurter. Den bruges primært til mellemøstlige retter, men smager også skønt drysset udover en salat eller som panering på kylling eller koteletter. Vores udgave af dukkah er lavet på en base af mandler og sesamfrø. Derudover er der tilsat krydderier som spidskommen, koriander og chili. Det giver en virkelig smagfuld blanding, som giver masser af smag til kødet. Måske du også er kørt lidt træt i de samme krydderiblandinger og smagssammensætninger og trænger til at prøve noget nyt? Så synes vi helt klart, at du skal prøve at krydre din mad med dukkah. Det er virkelig en nem med måde at give din mad masser af smag på. LÆS OGSÅ: Mexicansk krydderiblanding Dukkah opskrift Dukkah er så nemt at lave, da det blot skal blendes fint i en minihakker eller blandes i en morter. Du kan lave en stor portion og så blot opbevare den i en lufttæt beholder, så har du nemt en lækker og smagfuld krydderiblanding. Prøv at blande dukkah blandingen i din panering. Det kunne være panering på kylling, koteletter eller krebinetter. Det løfter virkelig paneringen til næste niveau og giver det absolut lækreste kød. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.