Espresso Martini

Espresso Martini
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet Espresso Martini med kaffe, vodka og kaffelikør. Uden tvivl, den lækreste drink eller cocktail lavet med kaffe.

Ingrediensliste

  • 1 stk. espressoshot
  • 4 cl. vodka
  • 4 cl. kaffelikør
  • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Bryg et espressoshot og lad det køle af. Du kan også bruge stærk kaffe.
  2. Tilsæt koldt espressoshot, isteringer, kaffelikør og vodka til en cocktailshaker.
  3. Ryst det godt sammen.
  4. Hæld i et glas. Pynt evt. med et par kaffebønner.
Bedøm denne ret

Opskrift på Espresso Martini

Hvis du elsker kaffe, så er den her Espresso Martini lige noget for dig! Det er nemlig den absolut bedste cocktail med kaffe, som man kan lave. Den laves med et espressoshot, vodka og kaffelikør. Det er den bedste “opkvikker” cocktail, hvis du lige trænger til et energiboost. Det var faktisk også sådan drinken opstod tilbage i London i sin tid. Der kom en gæst ind på en bar, som bad om noget, der kunne kvikke én op.

Det er en meget simpel cocktail, som ikke består af mange ingredienser. Til gengæld, så kræver den, at man kan lide kaffe. Det kan vi godt og det er én af vores absolut yndlings cocktails. Det er nemlig heller ikke en drink, som er alt for sød i smagen, hvilket vi godt kan lide.

LÆS OGSÅ: Aperol spritz

Espresso Martini

Cocktail med kaffe

Så hvis du vil lave en helt fantastisk cocktail eller drink med kaffe, så er det altså en klassisk Espresso Martini, som du skal lave. Det er i hvert fald en sikker vinder, som man aldrig går galt i byen med. Prøv at servere den for venner og familie. De vil uden tvivl sætte pris på en helt hjemmelavet drink i stedet for øl, vin eller cider.

Kan jeg bruge andet end espresso?
Jep, du kan også sagtens blot brygge en stærk kaffe og bruge den. Husk også, at kaffen skal være kold. Så det er altså også en genial drink at lave af kafferester.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar