Foccacia med kylling og fetacreme Foccacia med kylling og fetacreme Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på et fyldt foccacia med kylling og fetacreme samt grønt. En nem omgang aftensmad eller frokost, som er hurtig at lave. Ingrediensliste Fetacreme 100 g. PUCK fetaost 1 spsk. creme fraiche peber Andet 1 stk. foccaciabrød 280 g. kyllingebryst 60 g. serranoskinke 50 g. cherrytomater 1 spsk. grøn pesto 20 g. rucola Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Fetacreme Kom feta og creme fraiche i en skål. Mos det sammen med en gaffel eller brug en stavblender for en mere ensartet creme. Smag til med salt og peber. Sæt på køl indtil brug. Anretning Rens kyllingebryst. Hvis stykkerne er meget tykke, så del dem evt. på langs. Opvarm fedtstof på en pande og steg kyllingebryst ved mellem-høj varme i cirka 5-10 minutter til gennemstegt. På samme pande steges serranoskinke sprødt. Det skal have cirka 2 minutter på hver side. Skyl rucola og cherrytomater og halver cherrytomater. Lun brødet i ovnen, airfryer, brødrister eller lignende. Smør fetacreme på brødet, efterfulgt af grøn pesto. Kom dernæst rucola og skiver af kylling på Ovenpå kommes cherrytomater og sprødt serranoskinke. Lås skærm Opskrift på foccacia med kylling og fetacreme Her får du en hurtig idé til fyldt foccacia med kylling og fetacreme. Det er genialt at tage sådan et færdiglavet foccaciabrød, enten hjemmebagt eller færdigkøbt, og så toppe det med fyld. Her har vi toppet med hjemmelavet fetacreme, grøn pesto, stegt kyllingebryst og sprød serrano. Det er sådan en lækker kombination, som bare smager skønt. Det er en god ret lige at have i baghånden til de dage, hvor man skal have klaret aftensmaden hurtigt og det ikke må være alt for krævende. Det kan også sagtens gøres børnevenligt. Så serverer vi faktisk bare de forskellige elementer hver for sig og koger evt. lidt pasta til. Så er det en ret, som fungerer godt til både store og små. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på foccaciabrød her Brød med fyld Man kan lave så mange varianter af brød med fyld. Vi bruger ofte sådan et foccaciabrød her som bund, som så bliver toppet med alverdens fyld. De her brød er blot købt færdige og så luner man dem bare. Man kan dog også sagtens bage dem selv og så fryse ned i små portioner. Er man ikke til foccacia, så kan man også bruge et græsk fladbrød, et sandwichbrød eller noget tredje og så stadig bruge samme fyld. Det kan også anbefales at lave den her ret som saml-selv og så gøre alle elementerne klar i små skåle. Så kan man selv bygge sit brød med fyld og du kan også tilføje flere grøntsager eller nogle syltede rødløg. Sådan nogle saml-selv eller byg-selv retter fungerer altid godt hos børnefamilierne, da store og små kan tage det, som de bedst kan lide. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.