Frisk pasta med kylling, porrer og spinat Frisk pasta med kylling, porrer og spinat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker omgang frisk pasta med kylling, porrer og spinat i flødesauce. En nem pastaret på under 20 minutter. Ingrediensliste 3 fed hvidløg 1 stk. porre 300 g. kyllingebryst 50 g. frisk spinat 1 stk. grøntsagsbouillonterning 1 dl. vand 2 dl. madlavningsfløde 30 g. parmesan salt/peber 200 g. frisk spinatpasta Fremgangsmåde Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Rens porrer og skær i tynde skiver. Rens kyllingebryst og skær ud i strimler. Varm en pande eller gryde op med fedtstof. Kom porrer og hvidløg i gryden. Lad det sautere et par minutter. Tilsæt så kyllingebryst. Krydr med salt/peber og lad det få farve over det hele. Tilsæt så smuldret bouillonterning, vand og madlavningsfløde. Rør det godt sammen. Riv parmesan fint og kom det i saucen sammen med skyllet, frisk spinat. Lad saucen simre ved lav varme, imens du koger frisk pasta efter pakkens anvisning. Smag saucen til med salt/peber og server så det sammen med frisk pasta. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på frisk pasta med kylling, porrer og spinat En hurtig omgang frisk pasta med kylling, porrer og spinat i flødesauce. En nem hverdagsret, som kan bikses sammen på 20 minutter. Kyllingen er skåret ud i strimler og så er de stegt sammen med hvidløg, porre og spinat, som er vendt i fløde. Det er sådan en ret, som er god at have i baghånden, når aftensmaden bare skal være hurtig og at der gerne må være lidt grønt i. Og sådan en omgang frisk spinatpasta til er også lækkert og så giver den det flotteste farvespil i retten. Sådan en rigtig grøn pastaret med grønt i også. Det er også en børnevenlig ret, som vores drenge på 1 og 2 år spiser med stort velbehag. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på hurtig aftensmad her Pastaret med kylling og spinatpasta Det smarte ved sådan en pastaret med frisk pasta er, at pastaen er hurtig at koge. Den skal kun have meget få minutter i kogende vand, inden den er færdig. Så det er altså en ret, som er god til de travle dage. Selve saucen med kylling og grøntsager i er også hurtig at bikse sammen, da grøntsagerne skal have ganske kort tid. Vi har brugt frisk spinat, men du kan også sagtens bruge frossen spinat. Porrer og hvidløg giver den dejligste smag til saucen, som samtidig er mild. Har du ikke madlavningsfløde, så kan du også komme naturel flødeost eller creme fraiche i den. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Vil bare sige nem og lækker og mums. Har nu lavet den flere gange og det er vores nye ynglingsret. Svar