Frosne rundstykker i airfryer

Frosne rundstykker i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

8 minutter

Samlet tid

8 minutter

Beskrivelse

Nem guide til at varme frosne rundstykker i airfryer. Få de lækreste rundstykker, som kan varmes på under 10 minutter i airfryer.

Ingrediensliste

  • 4 stk. frosne rundstykker

Fremgangsmåde

  1. Læg de frosne rundstykker i airfryeren og bag dem i 8 minutter ved 180 grader.
Bedøm denne ret

Opskrift på frosne rundstykker i airfryer

Noget af det mest geniale er at varme frosne rundstykker i airfryer! Slut med at tænde ovnen for at varme to fryserundstykker. Vi kan umuligt være de eneste, som før har fået dårlig samvittighed over at skulle tænde ovnen for at varme meget få rundstykker? Det er det altså slut med efter vi har fået airfryer. Her kan du nemlig nemt og hurtigt varme dine frosne rundstykker og samtidig få det absolut bedste resultat. Vi varmer ikke kun rundstykker, men al slags frossen brød i vores airfryer. Resultatet er sprødt og lækkert brød, som er svampet indvendigt.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Frosne rundstykker i airfryer

Fryserundstykker i airfryer

Hvis vi ikke selv bager brød, så har vi ofte fryserundstykker eller noget lignende i fryseren. Det er nemlig altid lækkert med sådan et rundstykke til morgenmad. Førhen har vi varmet en hel ovn op for at varme måske to rundstykker, hvilket jo er spild, men en nødvendighed. Nu elsker vi, at vi på under 10 minutter kan varme fryserundstykker. Samtidig skal man ikke vente på at ovnen varmer op, da en airfryer jo er klar til brug med det samme. Det er altså genialt til de dage, hvor man ikke har tid til at vente på en ovn, der varmer op. Så hvis du stadig overvejer en airfryer, så kan det her måske overbevise dig om, at du skal have den.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar