Frugtsalat med råcreme

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavet frugtsalat med hjemmelavet råcreme. Det er en nem dessert, som kan serveres både til sommer og vinter. Brug dine yndlings frugter og så har du en lækker dessert, som de fleste helt sikkert ville kunne lide.

Ingrediensliste

 • Råcreme

 • 5 dl. piskefløde
 • 2 stk. pasteuriseret æggeblomme
 • 40 g. flormelis
 • 2 tsk. vaniljesukker
 • Fyld

 • 1200 g. blandet frugt
 • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Pisk flormelis, vaniljesukker og pasteuriserede æggeblommer luftigt.
 2. I en anden skål piskes piskefløde til en blød flødeskum. Herefter vendes æggemassen i fløden (du må endelig ikke piske).
 3. Hak nu frugt og chokolade.
 4. Server frugtsalaten enten med frugten og råcremen seperat, eller ved at hælde frugten over i råcremen.

Tip. Hvis du laver råcremen nogle timer inden spisning anbefaler vi, at du først blander det sammen med frugten kort inden servering (da den ellers kan blive tynd pga. æggeblommerne).

Bedøm denne ret

Frugtsalat med råcreme opskrift

Den bedste hjemmelavet frugtsalat med masser af råcreme og mørk chokolade. Her får du opskriften på en god én af slagsen med vaniljecreme lavet på fløde.

Frugtsalat er en klassiker og nøj hvor har vi fået det mange gange i løbet af vores 22 og 23 årige liv. Det er også så nem en dessert, som både kan spises som sommerdessert, men som bestemt også kan serveres om vinteren.

Den er nem at lave, om man skal lave den til 2 eller til 50. I år til nytår var vi en gruppe venner, som var samlet. De seneste år havde vi fået en kompliceret dessert, som krævede meget forberedelse. Så i år, der var vi bare enige om, at vi ville have noget simpelt, men som stadig smagte godt. Derfor faldt valget på en klassisk frugtsalat med hjemmelavet råcreme.

Og det skuffede ikke. Vi havde købt en masse lækkert frugt, så den ikke blot bestod af dåsefrugt, men derimod en masse friske frugter og bær. Og det var bare så godt.

LÆS OGSÅ: Churros – hjemmelavede spanskrør

Frugtsalat med råcreme

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar