Fyldt kylling med mozzarella

Fyldt kylling med mozzarella
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på fyldt kylling med mozzarella og tomater. Fyldt kyllingebryst smager fantastisk og er så nemt at lave.

Ingrediensliste

 • 800 g. kyllingebryst
 • 2 stk. tomat
 • 125 g. frisk mozzarella
 • 1 håndfuld frisk basilikum
 • salt/peber
 • 3 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

 1. Rens kyllingebryst og skær ud i passende fileter. Skær en lomme i hvert bryst langs siden. Krydr kyllingen med salt/peber.
 2. Skær tomat og frisk mozzarella i skiver. Pluk basilikumsblade.
 3. Varm en pande op med olie.
 4. Steg hurtigt kyllingen af på begge sider, så den får en flot stegeskorpe på begge sider.
 5. Tag kyllingen fra og placer på en bageplade med bagepapir. Kom først skiver af mozzarella i, herefter skiver af tomat og afslutningsvis lidt frisk basilikum. Du kan evt. lukke kyllingen til med tandstikker (uden smag) eller kødnåle, men det kan også sagtens udelades.
 6. Bag kyllingen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 15-20 minutter.
 7. Tag kyllingen ud og lad den køle lidt af inden servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på fyldt kylling med mozzarella

Hvis du er træt af kedeligt kyllingebryst, så skal du prøve sådan en omgang fyldt kylling med mozzarella, tomat og frisk basilikum. Det smager sindsygt godt og er så er det samtidig nemt at lave. Det er blot almindeligt kyllingebryst, som er skåret op og så er det fyldt. Vi har fyldt det med skiver af frisk mozzarella, skiver af tomat og frisk basilikum. Herefter er det bagt i ovnen og det giver virkelig noget smagfuldt og saftigt kylling.

Server det til aftensmad med en lækker pastasalat til og en hurtig dressing til. Så har man nemt en hurtig og lækker sommermenu, som samtidig ligger let i maven. Sådan nogle måltider kan vi godt lide her i varmen. Appetitten daler ofte en smule, når der er så varmt, som vi har det nu. Så er det dejligt med måltider, som ikke føles for tunge.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på fyldt kylling her

Fyldt kylling med mozzarella

Fyldt kyllingebryst med mozzarella

At lave fyldt kyllingebryst med mozzarella er en nem måde at pifte det almindelige kyllingebryst op på. Vi kan umuligt være de eneste, som ofte tager noget kyllingebryst op eller køber det ved købmanden, fordi det er nemt. Men så ender man alligevel med at stege det på panden i de samme krydderier, som man plejer. Det kan godt blive sådan lidt halvkedeligt i længden. Så derfor er det sjovt med anderledes og nye måder at tilberede kyllingebryst på. Og så er det altså genialt med et fyldt kyllingebryst. Vi har som sagt fyldt det med ost, tomat og basilikum, men man kan jo fylde det med alverdens fyld. Brug en anden slags ost eller prøv med et skiver squash eller en tsk. pesto i. Kun fantasien sætter grænser og det gør altså kyllingen lidt mere spændende.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar