Gammeldags pandekager

Gammeldags pandekager

Gammeldags pandekager

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift pü hjemmelavede, gammeldags pandekager. Server med syltetøj, sukker og evt. is, sü har du tidernes dessert. Men pandekager kan jo spises pü alle tider af døgnet.

Ingrediensliste

  • 1 spsk. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 6 dl. mĂŚlk
  • 3 ĂŚg
  • 1,5 tsk. vaniljesukker
  • 1/2 tsk. citronsaft
  • 240 g. hvedemel
  • 30 g. smør

FremgangsmĂĽde

  1. Pisk alle ingredienserne sammen.
  2. Smelt lidt margarine pĂĽ en opvarmet pande.
  3. HĂŚld 3/4 dl. dej pĂĽ panden, og drej panden sĂĽ det fordeles rundt.
  4. Bag pandekagen ved middel varme til den er gylden. Vi fik 20 stk. ud af portionen.
  5. Vend den med en paletkniv og bag den pĂĽ den anden side.
  6. Server pandekagerne med sukker og syltetøj, is, friske bÌr eller andet.

Bedøm denne ret

Gammeldags pandekager opskrift

Den bedste opskrift pĂĽ gammeldags pandekager. Selve pandekagedejen er nem at lave og du fĂĽr de lĂŚkreste, klassiske pandekager, som mormor lavede dem.

Server med syltetøj, sukker, flormelis, is eller nutella. Du kan ogsü lave en hel pandekagebuffet og sü servere en masse forskellige toppings. Det er faktisk en af vores yndlings desserter og det er sü hyggeligt, hvis man har gÌster.

LÆS OGSÅ: Vafler

Gammeldags pandekager

Hvordan laver man pandekager og pandekagedej?

Ét af de spørgsmål, som nok går igen hos mange: hvordan laver man pandekager? Selvom det er en simpel dej, som består af æg, mælk, mel og sukker, så skal man alligevel altid slå opskriften op. Vi kan i hvert fald ikke opskriften på en pandekagedej i hovedet.

Selve pandekagedejen er super nem at lave. Vores opskrift er med mÌlk og Ìg, da det er den opskrift pü pandekagedej, som vi altid har brugt. Det er en skøn dej, som altid bliver god og som er nem at hündtere, nür de skal bages pü panden. Hvis man synes, at den er lidt for tynd, sü kan man tilsÌtte lidt mere hvedemel. Men det er meningen, at den skal vÌre tynde. Det giver nemlig sprøde, tynde pandekager.

Hvis du har en sød tand, sü følg ogsü gerne med pü vores Instagramprofil. Her lÌgger vi ugentligt opskrifter op pü søde sager, som kager, desserter og meget andet.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag