Gnocchi med svampe og bacon i flødesauce

Gnocchi med svampe og bacon i flødesauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på gnocchi med svampe og bacon i en cremet flødesauce med spinat. Hurtig aftensmad på 20 minutter.

Ingrediensliste

 • 350 g. gnocchi
 • 2 fed hvidløg
 • 100 g. bacon i tern
 • 100 g. champignon
 • 0,5 stk. hønsebouillonterning
 • 30 g. frisk spinat
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Rens og skær champignon i kvarte.
 2. Opvarm en pande uden fedtstof.
 3. Kom bacon på panden og rør jævnligt. Lad det stege til det er sprødt og gyldent. Tilsæt derefter hvidløg og champignon til den varme pande.
 4. Tilsæt gnocchi (vi bruger en færdiglavet version) til panden og vend det hele godt rundt.
 5. Tilsæt smuldret bouillon, madlavningsfløde, salt og peber. Skru lidt ned for varmen og lad det simre et par minutter.
 6. Tilsæt frisk spinat og lad det falde sammen.
 7. Anret i skåle eller på tallerkener.
 8. Server med friskhakket persille på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på gnocchi med svampe og bacon i flødesauce

Den lækreste omgang gnocchi med svampe og bacon i flødesauce, som er perfekt som en hurtig omgang aftensmad. Efteråret er over os og vi har ekstra meget lyst til cremede og nemme pastaretter. Gnocchi er vi også blevet ret glade for, da det er nemt og hurtigt at tilberede. Man kan lave gnocchi selv, men man kan også købe det færdiglavet. Det er det, som vi har gjort her og det gør det altså ekstra nemt i den her lækre pastaret med svampe og bacon.

Kombinationen af svampe, bacon og fløde slår heller aldrig fejl her i efteråret og de køligere måneder. Det smager bare godt og kræver ofte ikke ret meget eller mange ingredienser for at lave en lækker ret ud af de ingredienser. Den her ret er i hvert fald hurtigt blevet en go-to på de travle hverdage.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på nemme pastaretter her

Gnocchi med svampe og bacon i flødesauce

Aftensmad med svampe og bacon

Som sagt, så er det en nem omgang aftensmad med svampe og bacon. Her i efteråret er svampene rigtigt i sæson, så man kan også ofte købe nogle sjove svampemix i butikkerne. Måske du selv har forstand på svampe og har været på svampejagt? Så er de oplagte at bruge i en ret som denne.

Og har du prøvet gnocchi før? Gnocchi er den her italienske variant af pasta, som er lavet af kartofler også. Det giver dem en anderledes konsistens end pasta, som man kender det. Men det smager så godt og er virkelig lækkert sammen med champignon og bacon.

Gnocchi med svampe og bacon i flødesauce

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar