Græskarmuffins med cream cheese Græskarmuffins med cream cheese Opskrift til 122436 stk. Opskrift til 24 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på krydrede og svampede græskarmuffins med cream cheese. De bedste muffins med græskar, som nærmest er bedre på 2. dagen. Ingrediensliste Græskardej 300 g. hokkaidogræskar 125 g. sukker 3 stk. æg 125 g. brun farin 100 g. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 2 tsk. stødt kanel 1 tsk. stødt ingefær 0,5 tsk. stødt muskatnød 220 g. hvedemel Cream cheese creme 100 g. naturel flødeost 1 stk. æggeblomme 50 g. sukker Topping 5 stk. digestivekiks Fremgangsmåde Halver græskar og fjern kerner. Skær skrællen af og skær græskar i mindre stykker. Vej 300 g. af. Placer i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Bring det i kog. Det skal koge, indtil græskar er helt mørt. Hæld vandet fra og lad det køle af. Når det er kølet af, så moses det med en gaffel. Pisk æg, sukker og brun farin, indtil du har en luftig masse. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Vend olie og de tørre ingredienser i dejen. Til sidst vendes most græskar i. Gør muffinsforme klar. Fordel 2 spsk. dej i hver form. Herefter tager du 0,5 spsk. af din cream cheese creme og kommer oveni. Og til sidst topper du med endnu 1 spsk. dej. Sådan fortsætter du med alle dine muffins. Knus digestivekiks og drys det oven på alle dine muffins. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 18-20 minutter. Cream cheese creme Pisk alle ingredienserne sammen, indtil du har en ensartet masse. Sæt på køl indtil brug. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på græskarmuffins med cream cheese Nem opskrift på de bedste græskarmuffins, som er tofarvet, da der også er en creme af cream cheese. En skøn krydret muffin, som harmonerer perfekt med den let-syrlige creme. En god måde at få brugt hokkaidogræskar, så hvis du mangler inspiration til opskrifter med dette, så er det disse du skal bage. Disse muffins er så fine at se på og så er de den perfekte eftermiddagskage, kollega-kage eller aftenskaffekage. Vi elsker muffins, da kagen ligesom er portionsanrettet. Det er perfekt her i disse tider, hvor man skal være ekstra opmærksom på smitte. LÆS OGSÅ: Græskarbrød med chokolade Muffins med græskar og flødeost Kombinationen af græskar og flødeostcremen i disse muffins er helt fantastisk. Du får virkelig en svampet og saftig muffin, som på ingen måde er tør. Du kan også sagtens bruge dette trick med flødeostcremen sammen med gulerodskagemuffins. Det smager også skønt! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Skal creme cheese cremen ovenpå de knuste digestive? Syns ikk det fremgår af opskrift eller billede Svar
Hej, Først kommes dej i formene og så kommes cremen i og så igen dej. Så cream cheese cremen bliver blandet med den rå kagedej. Og så drysses der med digestivekiks ovenpå, inden de bages 🙂 Kh Svar