Græske hakkebøffer i fad Græske hakkebøffer i fad Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på græske hakkebøffer i fad i ovn. Nem aftensmad med hakket oksekød, som er hurtigt at lave. Server med ris, kartofler eller pasta. Ingrediensliste Bøfferne 400 g. hakket oksekød 0,5 stk. løg 2 fed hvidløg 50 g. fetaost 0,25 bundt frisk persille salt/peber Til resten 1 stk. rød peberfrugt 1 stk. løg 40 g. soltørrede tomater 400 g. hakkede tomater på dåse 1 dl. madlavningsfløde 1,5 tsk. grøn pesto 1,5 tsk. paprika 1,5 tsk. tørret oregano salt/peber 1 pk. bacon i skiver Andet 160 g. ris Fremgangsmåde Hak løg, hvidløg og persille fint. Bland oksekød med løg, hvidløg, persille, fetaost og lidt salt og peber (ikke for meget salt, da osten også er salt i smagen). Form 4 lige store hakkebøffer med hænderne. Vend dem i salt og peber. En pande opvarmes med lidt olie og/eller margarine. Bøfferne steges cirka 1-2 minutter på hver side ved høj varme. De skal ikke gennemsteges, men blot have lidt farve. Læg bøfferne over i et ildfast fald. Skær peberfrugt og løg i mindre stykker. Hak soltørrede tomater fint. På panden tilsættes igen lidt fedtstof. Steg løg, peberfrugt og soltørrede tomater ved middel varme i 3-4 minutter. Hæld de stegte løg, soltørrede tomater og peberfrugt over bøfferne i det ildfaste fad. I en skål blandes hakkede tomater, madlavningsfløde, pesto, paprika og oregano. Blend det hele sammen med en stavblender eller pisk det godt sammen. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over i fadet. Bages i ovnen i 20 minutter ved 190 grader varmluft. Imens det er i ovnen, gøres en bageplade klar med bagepapir. Her fordeler du bacon på. Når der er 10 minutter igen af bagetiden, så sætter du bacon ind og lader det blive sprødstegt. Så skulle det hele gerne være færdig på samme tid. Tag fadet ud af ovnen. Rør lidt rundt i saucen med en ske. Fordel bacon og evt. lidt frisk persille ovenpå dine hakkebøffer i fad. Serveres med kogte ris, som koges efter pakkens anvisning. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Ildfast fad, sort Køb her Fiskars pande Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på græske hakkebøffer i fad Lækre og nemme græske hakkebøffer i fad lavet i ovn. Bøfferne er fyldt med fetaost, persille, løg og hvidløg. Derudover er der stegt peberfrugt og løg i sammen med den lækreste tomatsauce. Server dine græske hakkebøffer med ris, kartoffelmos, kogte kartofler eller pasta. Det er helt op til dig selv! Vi elsker dem med kogte ris. LÆS OGSÅ: Hakkebøffer i pikant sauce Hakkebøffer i ovn Det er super lækkert og nemt at lave sine hakkebøffer i ovn. Mange er måske bange for, at de bliver tørre, men hvis du sørger for at bruge kød med en høj fedtprocent, så undgår du dette. Desuden så suger bøfferne også noget af saucen og også en masse smag. Så uanset hvad, så er de mere spændende end en almindelig stegt hakkebøf. Nem aftensmad med hakket oksekød Så hvis du mangler gode ideer til aftensmad med hakket oksekød, så er denne lækre ret et godt bud. Retter med oksekød er nemlig billig aftensmad, hvor man på ingen måde behøver at gå på kompromis med smagen. Man kan lave så mange spændende ting, som ikke er de klassiske som lasagne, spaghetti med kødsauce osv. Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.