Små græske farsbrød

Små græske farsbrød
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på små græske farsbrød med fetaost, persille og soltørrede tomater. De er så lækre som tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

 • 500 g. hakket oksekød
 • 1 stk. rødløg
 • 3 fed hvidløg
 • 80 g. soltørrede tomater
 • 0,5 bundt frisk persille
 • 50 g. fetaost
 • 2 tsk. tørret oregano
 • 2 stk. æg
 • 3 spsk. mælk
 • 30 g. havregryn

Fremgangsmåde

 1. Hak rødløg, hvidløg, soltørrede tomater og frisk persille fint.
 2. I en skål blandes hakket oksekød, smuldret feta, rødløg, hvidløg, soltørrede tomater, frisk persille, mælk, havregryn, tørret oregano og æg.
 3. Rør det godt sammen til en fars. Hvis dejen virker for tør, så tilsæt lidt ekstra mælk.
 4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og gør en bageplade klar med bagepapir.
 5. Form små farsbrød ud af farsen (vi fik 6 ud af en portion) og placer dem på bagepladen.
 6. Bag dine farsbrød i den forvarmede ovn i ca. 20-30 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er og hvor store dine farsbrød er.
 7. Tag dem ud af ovnen og server dem med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på små græske farsbrød

Her får du en nem opskrift på små græske farsbrød med fetaost, soltørrede tomater og frisk persille. De er super hurtige og nemme at lave og er perfekte som tilbehør til aftensmaden. Vi kan umuligt være de eneste, som ofte mangler inspiration til noget nemt kød, som ikke blot skal være kylling eller en bøf.

Derfor har vi udviklet denne opskrift på små bagte farsbrød, som kræver minimalt arbejde og som blot skal bages i ovnen. Server dem med bagte kartofler, en salat eller med begge dele. Det er virkelig lækker og nem hverdagsmad! Og samtidig er det super billigt. Så hvis du mangler inspiration til hvad du kan lave med hakket oksekød, så er det denne opskrift du skal prøve.

LÆS OGSÅ: Hasselback kylling med spinat og feta

Små græske farsbrød

Bagte frikadeller med fetaost

Man kan også godt kalde dem for en slags bagte frikadeller. Det er nemlig blot en fars, som bliver rørt sammen, formet og så bagt i ovnen. Vi har i opskriften brugt hakket oksekød, men du kan selvfølgelig også blot bruge hakket svinekød eller kyllingekød, hvis du er mere til det. Det er blot hele princippet i at røre en nem fars og så bage dem i ovnen, som vi elsker på travle hverdage.

Hvad kan jeg servere til de små farsbrød?
Det vi sætter pris på ved hverdagsmad er, at det skal være super hurtigt og nemt at lave. Derfor kan vi anbefale de her bagte sesamkartofler til og en hurtig tomatsalat.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar