Grissinistænger med hvidløg Grissinistænger med hvidløg Opskrift til 4812 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 50 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 1 time og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavede grissini stænger med hvidløg. De er sprøde, nemme at lave og for os smager de bare af sommer og sol. Vi serverer altid grissinistænger, når vi holder tapasaften eller skal lave en stor sommerbuffet. Ingrediensliste 25 g. gær 2 dl. vand 1 tsk. salt 4 tsk. hvidløgspulver 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 200 g. durummel 130 g. hvedemel Fremgangsmåde Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt, hvidløgspulver, olie og til sidst mel lidt efter lidt. Ælt dejen smidig. Lad dejen hæve 40 minutter et lunt sted. Vend dejen ud på et bord drysset med mel. Del dejen i 4. Rul hver dej mellem hænderne, så du får en meget tynd pølse. Skær herefter små stykker af og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensel dem med lidt olie. Bag dine grissinistænger ved 180 grader almindelig ovn i cirka 20-25 minutter, indtil de er gyldenbrune. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavede grissinistænger med hvidløg Opskrift på nemme, hjemmelavede og sprøde grissinistænger med hvidløg. Det er super nemt at lave sine egne brødstænger, som er så lækre, eksempelvis som del af et større tapasbord. Selve dejen består af få ingredienser og så kan man jo selv vælge hvilken smag man vil have. Man kan også lave dem uden hvidløg, hvis man bare vil have en helt neutral grissini smag. Hold op, hvor spiste vi mange grissinistænger som børn. De var næsten altid på bordet, især om sommeren, når vi grillede lækker sommermad. De er så sprøde og knaser, lidt på samme måde som croutoner. LÆS OGSÅ: Durumflutés Grissinistænger til tapas Vi elsker hjemmelavede grissini til tapasbordet. De smager skønt med forskellige dyppelser som hummus, pesto, aioli eller haydari. Det er også super lækkert, hvis man snor noget serranoskinke rundt om dem. Kan jeg lave dem på forhånd? Jep, det kan du sagtens. Sørg blot for at opbevare dem et tørt sted. Du kan evt. opbevare dem i en stor brøddåse, hvis du har det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.