Tilmeld nyhedsbrev

Grissinistænger med hvidløg

Grissinistænger med hvidløg

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

50 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavede grissini stænger med hvidløg. De er sprøde, nemme at lave og for os smager de bare af sommer og sol. Vi serverer altid grissinistænger, når vi holder tapasaften eller skal lave en stor sommerbuffet.

Ingrediensliste

  • 25 g. gær
  • 1,5 dl. lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 æg
  • 200 g. durummel
  • 130 g. hvedemel
  • 4 tsk. hvidløgspulver

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, olie, æg og til sidst mel.
  2. Lad dejen hæve 40 minutter et lunt sted.
  3. Rul nu dejen ud på et bord, og skær strimler med et pizza hjul. Sno strimlerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensel dem med lidt vand og drys med hvidløgspulver.
  4. Bag dem ved 180 grader almindelig ovn i cirka 20-25 minutter.

Bedøm denne ret

Opskrift på nemme, hjemmelavede og sprøde grissinistænger med hvidløgssmag. Det er super nemt at lave sine egne grissinistænger, som er så lækre, eksempelvis som del af et større tapasbord.

Selve dejen består af få ingredienser og så kan man jo selv vælge hvilken smag man vil have. Man kan også lave dem uden hvidløg, hvis man bare vil have en helt neutral grissini smag. Hold op, hvor spiste vi mange grissinistænger som børn. De var næsten altid på bordet, især om sommeren, når vi grillede lækker sommermad. De er så sprøde og knaser, lidt på samme måde som croutoner.

LÆS OGSÅ: Durumflutés

Følg endelig med på vores Instagrameller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven