Gulerodspomfritter Gulerodspomfritter Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 35 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på lækre gulerodspomfritter. Server dine pomfritter af gulerødder som tilbehør til aftensmaden. Ingrediensliste 1000 g. gulerod 2 fed hvidløg 0,2 bundt frisk timian 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl gulerødder og skær i tynde stave. Kom bagepapir på en bageplade. Gulerødder kommes i bagepladen sammen med presset hvidløg, timian, olie, salt og peber. Vend godt rundt. Bag gulerødder i 30-35 minutter til gennembagte, men hvor de stadig har en smule bid. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på gulerodspomfritter Forleden dag stod vi med over et kilo gulerødder, som trængte til at blive brugt. De blev derfor tryllet om til de her lækre gulerodspomfritter, som blev bagt i ovnen. Ovnbagte gulerodsfritter kan nemt erstatte en omgang bagte kartofler eller almindelige pommes frites. De er nemme at lave og så smager de bare godt, når de bages. Server dem til en omgang indbagt mørbrad eller til frikadeller for noget grønnere tilbehør. De er ganske nemme at lave, da det blot er gulerødder, som skæres i tynde stave og vendes med olie, frisk timian samt salt/peber. Hvis det er, så kan du også sagtens bruge tørret timian. Nu havde vi bare lige noget frisk, så det foretrak vi at bruge. Ellers kan du også krydre dine gulerodsfritter med andre krydderier. Det ville også være godt med stødt spidskommen, lidt honning eller lignende for mere smag. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med gulerødder her Gulerods pomfritter Det er nemme gulerods pomfritter, som er geniale at lave, hvis man har mange gulerødder. Man kan jo altid kun købe gulerødder i store 1 kg. eller 2 kg. poser. Så kan man altså nemt komme til at stå med en del gulerødder, som man ikke vil få brugt. Derfor bruger vi dem ofte til gulerods pomfritter eller lignende. Ellers kan man jo også bruge resterende rester i en gulerodskage (hehe). Det er jo heller aldrig helt dårligt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.