Hakkebøffer i fad i paprikasauce Hakkebøffer i fad i paprikasauce Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en omgang hakkebøffer i fad i paprikasauce. Hakkebøfferne ligger i en cremet paparikasauce, bacon og cocktailpølser. Ingrediensliste 500 g. hakket oksekød 1 stk. løg 200 g. bacon i tern 200 g. cocktailpølser salt/peber 30 g. smør 2 spsk. hvedemel 1 dl. madlavningsfløde 1,5 dl. mælk 1,5 dl. vand 70 g. tomatpure 1 spsk. paprika 1 stk. grøntsagsbouillonterning Kartoffelmos 2 kg. kartoffel 3 dl. mælk 30 g. smør 2 tsk. salt Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skræl kartofler og sæt dem over at koge i vand, der dækker. Hak løg i tern. Form 4 lige store hakkebøffer med hænderne. Vend dem i salt og peber. En pande opvarmes med lidt olie og/eller margarine. Bøfferne steges cirka 1-2 minutter på hver side ved høj varme. De skal ikke gennemsteges, men blot have lidt farve. Læg bøfferne over i et ildfast fald. Tilsæt bacon til den varme pande. Lad det stege, indtil det begynder at blive gyldent. Tilsæt herefter løg og cocktailpølser. Vend det godt rundt og lad det stege ca. 1 min. Hæld nu dette over dine bøffer i fadet. Saucen skal nu laves. Smelt smør/margarine på panden og pisk hvedemel i, så du får en “smørbolle”. Herefter tilsættes mælk, fløde og vand lidt efter lidt og der piskes undervejs, så du får en ensartet blanding. Når alt er pisket i, så tilsættes tomatpure, paprika og 1 bouillonterning. Pisk det hele godt sammen. Hvis saucen er for tyk, så tilsætter du blot lidt ekstra mælk eller vand. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over kødet i fadet. Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter. Når kartoflerne er færdigkogte, så drænes de for vand. Læg dem i en skål med mælk, salt og smør. Pisk til en cremet mos. Server sammen med dine hakkebøffer. Du kan evt. servere med lidt friskhakket persille. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Ildfast fad, sort Køb her Fiskars pande Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på hakkebøffer i fad i paprikasauce Hakkebøffer i fad i den lækreste paprikasauce med cocktailpølser og bacon. Vi har serveret den med kartoffelmos, men du kan også sagtens blot servere almindelige kogte kartofler eller kogte ris til. Det er så nem en ret, da man blot skal forstege bøfferne og det andet kød og så hælder man bare den opbagte sovs udover og så i ovnen. Imens det er i ovnen, så kan man sætte kartoflerne over. LÆS OGSÅ: Hakkebøffer i paprikaflødesauce Inden fadet kommer i ovnen, så bliver der hældt en paprikaflødesauce udover. Den er lavet på en opbagning af smør og hvedemel. Det er en meget simpel og mild sauce, som man også kender fra eksempelvis mørbradgryde. En god omgang hakkebøffer i fad Server med kartoffelmos til og evt. en god salat, så har du altså den lækreste omgang hakkebøffer i fad. Du kan sagtens udelade bacon og cocktailpølser, hvis du synes det bliver for meget kød. Ligeledes kan du sagtens tilføje eksempelvis peberfrugt, aubergine eller squash til retten for at få mere grønt ind. FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.